Sportfogadás

Nagyon hamar látszik, ki lesz az élő tippek egyik legnagyobb királya a Discordon

Knorbika elég durván látott neki a Discordon zajló tippadásnak, hibázni nemigen képes.

Szeptember elején rajtolt el a Hathárom és a Logibet közös csatornáján az élő tippadás, amelyben a Logibet profi, bizonyított tipsterei adják a tippeket napról napra, óráról órára. Az eddig eltelt időszakban akadtak jobb és rosszabb teljesítmények is, valaki azonban nagyon kimagaslott a többiek közül.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

Olyan nagyon azért nem ért minket meglepetésként, hogy a Logibeten 9. helyen álló knorbika félelmetesen eredményesen kezdte a tippadást, hiszen a Login is rendkívül kiegyensúlyozott és stabil az eredménysora. Knorbika elsősorban kosárlabdával hódít, és kevés tippel, de biztos profittal dolgozik.

Nos, szeptember eleje óta knorbika megmutatta az egy fokkal aktívabb oldalát is, hiszen kevesebb, mint egy hónap alatt már 18 tippet adott fel és ami ennél is durvább, hogy

a 18 ötletből 15 nyert is, így ilyen kevés tippszámból is összegyűjtött körülbelül 28 egység profitot, ami nem akármi.

Knorbika tehát hódít, a jól megszokott nevek mellett pedig további érkezők is várhatóak hamarosan, elsőként például egy másik logibetes senior, kevin191 csatlakozott, aki rögtön nyertes tippel indította a karrierjét.

Miért csatlakozz a Discordhoz?
Szeptemberben még ingyenesen megtekintheted a tippmesterek tippjeit
Tematikus csatornákon beszélgethetsz a tippekről, meccsekről akár a profi tipsterekkel, akár más fogadókkal
Elsőkézből értesülhetsz egy-egy fontos sporthírről, fogadással kapcsolatos információról
Különböző fogadóiroda-promóciókról és speciális ajánlatokról olvashatsz
Mert már több, mint 1100-an vagyunk

Érdemes tehát kihasználni a még meglévő napokat az ingyenes időszakból, hiszen október elejétől már előfizetéses modellben működik majd az élő tippadás, márpedig ha knorbika így folytatja, akkor rengeteg profittal és örömmel.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<