Spanyol foci

Óriási meccs lesz hétvégén Madridban - íme az oddsok

Szombaton este a Wanda Metropolitanóban élre állhat az Atlético, ha legyőzi a Realt.

Habár még véget sem ért a La Liga 6. fordulója, már érdemes felkészülni a hétvégére, hiszen szombaton az Atlético Madrid a Real Madridot fogadja, vagyis a listavezető Blancók a második helyezett, gyűlölt rivális otthonában vizitálnak. Szombaton részletes beharangozóval és tippel jelentkezünk, ám addig is vessünk egy pillantást az oddsokra.

{"headTitle":"Atlético Madrid-Real Madrid","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-28 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atlético Madrid","odds":"2.42","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.42","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Real Madrid","odds":"3.09","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Szerdán mindkét csapat viszonylag magabiztosan hozta a bajnokiját, az Atlético Madrid Mallorcán, míg a Real Madrid otthon az Osasuna ellen nyert 2-0-ra. Habár egyik fél sem volt igazán lehengerlő, a három pont mindennél fontosabb, ráadásul a Real a rengeteg hiányzó miatt igen tartalékosan is fogadta a pamplonai kiscsapatot. Ami a hétvégi számokat illeti, egyértelmű favorit a pályaválasztó.

Így végződött a legutóbbi Atlético-Real

Pedig az elmúlt években a Wanda Metropolitanóban (illetve a Vicente Calderónban) nem sok babér termett Simeone fiainak, bajnokin emberemlékezet óta nem tudott nyerni a Matracos gárda. Ami viszont biztosnak tűnik, hogy a motivációval egyik oldalon sem lesz gond, hiszen egy éve rangos trófeát, az Európai Szuperkupát rabolták el Costáék a Realtól, míg nyáron egy laza 7-3-as csapást mért Benzemáékra a "kisebbik madridi csapat".

Nagy kérdés, hogy a rengeteg Real-sérültből ki térhet majd vissza, illetve hogy a három nyeretlen találkozó után újra 3 pontot szerző Atlético meg tudja-e törni rossz sorozatát...

[3093326] 2019-09-28 21:00:00 Atlético Madrid - Real Madridx;
299432