Topfoci

Ha ilyen egyszerű lenne a sportfogadás, ezzel a kombival megtollasodnánk

  • ivan
megosztom

Négy hazai pályán játszó topcsapat meccsét összekombizva egy tisztes szorzót kapunk. Te bevállalnád ezeket a kis szorzókat?

Abszolút nagyüzemben robog szerdán is az európai klubfoci, az olaszoknál, a spanyoloknál és a franciáknál is bajnoki fordulót rendeznek, az angoloknál pedig a Ligakupa küzdelmei zajlanak.

Ez azt is jelenti, hogy mozgalmas napja lesz a fogadóirodáknak, hiszen rengeteg topcsapat is pályára lép a különféle sorozatokban.

Bár nyilván nem látjuk a jövőt, elég könnyen elképzelhető, hogy a Chelsea, a Manchester United, a Real Madrid és a PSG meccsein mozog majd meg a legtöbb feltett tét, mert egyrészt rendkívül népszerű klubokról beszélünk, másrészt pedig hazai mérkőzéseket játszanak.

Érdekességképpen megnéztük, hogy mi történne akkor, ha a mind a négy csapat győzelmét összepakolnánk egy szelvényre. Túl sokat ezzel a kombinációval nem kaszálnánk, összesen 1.86-os szorzót kapnánk a négyes kötésünkre.

Papíron persze simán jönnie kéne a szelvénynek, hiszen egyetlen mérkőzés sem necces. Papíron...

bet365

A Real Madrid az újonc Osasunát fogadja a Bernabéu-ban, a bukik 1.25-1.30 körül kínálják a blancók győzelmét. Zidane keretében hemzsegnek a sérültek, de a csapat veszi az akadályokat és holtversenyben vezeti a ligát. A madridi győzelem szorzója ennek ellenére emelkedik.

A PSG szintén zenész, abból a szempontból, hogy otthon lép pályára egy gyengécske ellenfél ellen. Csakhogy a párizsiak soraiból is rengetegen hiányoznak majd, ennek ellenére a bukik 1.20 alatt mérik a hazait.

A Chelsea meccsével is foglalkoztunk külön is, Lampard legénysége egy negyedosztályú csapatot fogad a Stamford Bridge-en a Ligakupában. Az odds a hazai sikerre a legtöbb helyen el sem éri az 1.10-et.

Végül ott van a Manchester United mérkőzésre, amely a harmadik ligás Rochdale gárdáját látja vendégül az Old Traffordon. A Vörös Ördögök a hétvégén zakóztak a PL-ben, így muszáj lesz javítaniuk.

Szóval van itt négy népszerű csapat, tutinak tűnő hazai mérkőzéssel.  Szerinted melyik meccs fog elmenni? :)

 

megosztom