Tipp

Remek értékkel kecsegtet ez a 6.50-es odds

  • Cesc18
megosztom

Borzasztó izgalmasnak ígérkezik a férfiak időfutam versenye a yorkshire-i világbajnokságon, nincs ugyanis kiemelkedő favorit, az ezüst és a bronz esetében pedig pláne sok név jöhet szóba.

Ha a fogadóirodák erősorrendjét nézzük, akkor a regnáló bajnok Rohan Dennis sikere fizeti a legkevesebb pénzt, ám az ausztrál klasszis körül elég sok a kérdőjel, különösen, ami a formáját illeti, idén ugyanis csak árnyéka önmagának. A legnagyobb kihívója a belga csodagyerek, Remco Evenepoel, aki az Európa-bajnokságon megnyerte az időfutamot, viszont ez az 54 km ismeretlen terep számára és a média figyelem is olyan óriási körülötte, hogy nyugodt szívvel nem tennénk rá. A friss Vuelta-győztes Primoz Roglic is erős kandidáltja az aranynak, azonban nála is ott egy kérdőjel, mégpedig, hogy miként sikerült regenerálódnia az elmúlt bő egy hétben. 

Bevin tavaly nagyszerűen szerepelt első világbajnoki időfutamán. - Fotó: BMC

Érdemes nézelődni az outsiderek között is, mert a dobogóra jó páran odaérhetnek. Például az a Patrick Bevin, akinek tavaly a BMC-nél rengeteget fejlődött az időfutam képessége és a világbajnokságon hozott is egy nyolcadik helyet, ami új-zélandi kerekestől a valaha volt legjobb eredmény. 

Bevintől az idei szezonban is nagyszerű időfutamokat láthattunk, különösen jól ment a Vueltán, ahol a 36 km-es ITT-n Roglic mögött megcsípte a második helyet. Nagyon erős formát mutatott a spanyol háromhetesen és a világbajnokságra való tekintettel, 14 szakasz után befejezte a versenyzést a Vueltán és megkezdte a felkészülést Yorkshire-re. Rogliccsal ellentétben tehát a Kiwinek két hete volt a regenerálódásra és hogy kihegyezze a formáját. 

Nagyon elszánt Bevin és érzése szerint a yorkshire-i útvonal igazán feküdhet számára:

Az elmúlt évekből ez számomra a legmegfelelőbb időfutam. A yorkshire-i pálya nagyon kemény és még a széllel is meg kell majd harcolni. Az eleje sík, a második felében viszont jönnek a dombos brit utak. Ez a terep nagyon hasonlít Új-Zélandra és úgy hiszem, hogy feküdhet a stílusomnak. 

A rutinos új-zélandi, ha nem is az arany legfőbb várományosa, de a dobogóért harcban lehet. 

{"headTitle":"Time Trial Men (World Championship 2019)","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-25 14:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Patrick Bevin Top 3","odds":"6.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet

 

megosztom