EXTRA

Nagyon megkavarta a Veszprém a bukikat, ezt próbáljuk kihasználni

megosztom

Totális a káosz a Veszprém kedd esti SEHA Liga-meccsén, mivel a bakonyi csapat az U21-es gárdával utazott el Moszkvába.

Ide-oda ugrálnak a szorzók és a határok a kedd este megrendezésre kerülő Szpartak Moszkva - Telekom Veszprém SEHA Liga-mérkőzés piacon.

Az ok meglehetősen egyértelmű, a Veszprém ugyanis a Kiel és a Montpellier elleni BL-meccsek között nem akarta kitenni a keretet egy ilyen hosszú túrának, így

a Gulyás Péter irányításával készülő U21-es csapatot utaztatta ki.

 

 

 

 

A nagycsapatból csak Borut Mackovsek és Székely Márton tartott a fiatalokkal.

Mire mennek a fiatalok Moszkvában? / Fotó: VeszprémHandballTeam facebook

A 21 éven aluli veszprémi fiatalok jelenleg az NB I/B Nyugati csoportjában játszanak, így számukra tapasztalatszerzésnek kiváló alkalom lesz a moszkvai ütközet.

Nehéz belőni a Szpartak Moszkva erejét, hiszen eddig mindkét meccsét simán elbukta a SEHA-ban, de mindkettő mérkőzést idegenben játszotta le. Jelenleg a második legjobb orosz csapatnak számít a Csehovszki mögött, keretét többnyire fiatal oroszok alkotják, kiegészülve néhány rutinosabb exválogatottal.

Reggel óta követem a piac változásait, a bet365 és az Unibet is ki-becsukja a piacokat. A hendikep határok +/-3.5 gólról jártak már +/-6,5 gólon is, míg a gólok számára húzott line-ok 60 és 63 gól között mozognak.

Ami viszont számomra meglepő, hogy a     is felvette a kínálatába a meccset és itt tudunk fogadni a csapatgólszámra is.

A Veszprém U21-nek 27.5-ös határt szabott meg a buki, ami szerintem játszható kategória.

A hendikepek terén tényleg nehéz belőni a pontos különbséget, én valahol az NB I 4-6. helyére tenném az orosz gárdát. A nagy hendiknél viszont mindig ott a veszély, hogy a biztos előny tudatában kienged a vezető csapat. Egy szó mint száz, a hendit megtartanám élőzésre, pre-match betként pedig a veszprémi gólok underes opciójára teszek némi pénzmagot.

{"headTitle":"Szpartak Moszkva - Veszprém ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-24 17:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Veszprém gólok száma - 27.5 alatt","odds":"1.934","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","bookmaker":"7"}]}

 

megosztom