Sportfogadás

Ötezerből félmillió? - hihetetlen, de 101-szeres oddsszal kaszáltak a Logibet előfizetői!

megosztom

A szombati napon egy újabb rekordot adott át a múltnak varin, a Logibet vezető tippmestere.

Berlinben a győzelemnek, az előfizetők pedig egy 101-szeres oddsnak örülhettek - Fotó: City Press

A Logibeten évek óta fennálló szabály, hogy egy tippel maximum 100 egységet lehet nyerni, azaz például egy 20-szoros oddsot maximum 5/10-zel lehet feladni, illetve értelemszerűen a 10/10-es tippek sem léphetik át a 10-es oddsot. A profi tippadó oldal történetében voltak már 40-50-szeres behúzott oddsok, nem is egyszer,

ám olyanra szombat délutánig nem volt példa, hogy valaki 100-szoros oddsot tudott volna telibe találni. De a Logibet vezető tippmesterének, varinnak most ez is sikerült.

Akik ismerik a munkásságát, aligha lepődtek meg a szorzón, varin előszeretettel vadászik hasonló oddsokra, legyen szó akár fogadásépítős tippekről, akár gólszerzős fogadásokról. Varin ezúttal két Bundesliga-tippen próbált meg hasonló oddsot és már a Bayern München-Köln is hozott egy laza +60 egységet, de ami a Hertha-Paderborn meccsen történt az utolsó percekben, az alighanem bevonul a Logibet históriás könyveibe.

 

Az utolsó percben ugyanis igazi kártyapartit tartott a játékvezető, amelynek köszönhetően a létező összes tipp nyert erre a mérkőzésre, köztük 101-szeres szorzóval az is, hogy mindkét csapat kap legalább négy lapot a 90 perc során. 

Ezek után nem túl meglepő, hogy szombat este igazi bulihangulat volt a Hathárom és a Logibet közös Discod-csatornáján, ahol volt ám dicsekedés a nyereményekkel, melyek közül néhány a TipPicsbe is felkerült. A cikk alján például Gurdics mutatja meg, hogy nyert 2200 forint téttel több, mint 123 ezer forintot.

Természetesen egy 101-szeres odds behúzásához nem kevés mázli kell, ami most meg is volt, de az is igaz, hogy aki nem próbálkozik, nem is találhat el soha ilyen jellegű oddsokat. Szerencsére varin kifejezetten szeret az ilyen őrültségekre lőni, ami nem kevés profitot hozott már az előfizetőknek az évek során.

Ha te is szeretnél hasonló tippeket kapni és időnként olyan oddsokat behúzni, amelyre szinte senki más nem képes, kövesd a Logibet masterét és iratkozz fel mindössze havi 19.99€-ért az összes tipster, köztük varin tippjeire is!

És ez csak egy a számtalan fantasztikus nyeremény közül...

megosztom