Sportfogadás

Ez az a hosszútávú tipp, amire autót, házat fel kell pakolni?

  • LuckyLuck
megosztom

Sok van még hátra a szezonból, de ezt a 2.80-as oddsot már most érdemes lehet megrizikózni.

Patrick Mahomes tavaly üstökösként robbant be a ligába és produkált egy 5000+ yardos, 50 TD-s alapszakaszt, aminek a végén meg is kapta az MVP címet. A Kansas City irányítója idén sem lassít, sőt, egyelőre úgy néz ki, hogy akár az előző idény számait is képes lehet felülmúlni. 

Mahomes és Reid zseniális párost alkot. - Fotó: NFL

Három fordulót követően ugyanis már 1195 yardnál jár, amit ha felszorzunk, akkor valahol 6000 yard körül zárhat. Persze tudjuk jól, hogy az NFL-ben nem ilyen egyszerű a matek, ugyanakkor az elvitathatatlan, hogy nincs jelenleg a ligában flottabbul működő offense, mint a kansasi. 

Mahomes zseniális, de nem lenne ennyire eredményes Andy Reid, a masszív támadófal és a remek célpontjai nélkül. 

Minden klappol tehát a Chiefs-nél Mahomes körül, aki pluszban még egy istenadta tehetség. 

Nem látni jelenleg, hogy ki lehet veszélyes az újabb MVP címére, ennek megfelelően a   -nél 2.80-as favorit. 

Az erősorrend dobogóján még Tom Bradyt és Aaron Rodgerst találjuk. Utóbbi nagy fenyegetést nem jelent, előbbi pedig még a rettentően könnyű sorsolás ellenére sem tudott olyan számokat hozni az első három fordulóban, mint Mahomes. 

A többiek nagyon említést sem érdemelnek, hiszen nagyot kellene javulniuk, hogy tényezők legyenek az MVP címet illetően. 

Ami itt leginkább rizikófaktor, az a sérülés, de mint említettük, elég masszív a támadófal előtte, így a sérülésre is kisebb az esély. 

Hétről-hétre esik Mahomes szorzója, és bár még nagyon hosszú az alapszakasz, de nem érdemes tovább várni. A 2.80 az egyik legjobb a piacon, mi ezt nagyobb téttel is bevállaljuk. 

{"headTitle":"NFL","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-24 02:20","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"MVP: Patrick Mahomes","odds":"2.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365
megosztom