NFL

Amikor nem jó az öreg a háznál... +EV-s játékos speckó tipp!

  • LuckyLuck
megosztom

A Washington Redskins és a Chicago Bears összecsapásával zárul a jubileumi 100. NFL szezon 3. játékhete.

Mindkét csapat a csoportja utolsó helyéről várja ezt a mérkőzést, szóval ha a rájátszásban gondolkoznak, akkor hazai és vendég részről sem nagyon fér bele egy újabb vereség. A Chicago képvisel komolyabb játékerőt, ennek megfelelően 5.5 pontos favorit, ami semleges pályán már több, mint egy TD különbséget jelentene. 

Adrian Peterson 12. szezonját gyűri az NFL-ben. - Fotó: Twitter/Redskins

A Washington az első két játékhét alapján felemás képet mutat, hiszen hiába sikerült 21 és 27 pontot felpakolniuk a táblára, a védelmük nem bizonyult elég acélosnak és mind a Philadelphia, mind pedig a Dallas 30 pont felett termelt ellenük. 

Noha a Chicago támadógépezete nem olyan félelmetes, mint az említett két csapaté, ugyanakkor a védelmük jóval keményebb, így a Redskinsnek komoly kihívást jelenthet majd az előrehaladás. 

A futójátékukban nem nagyon bízhatnak a Rézbőrűek, egyrészről, mert Derrius Guice az első héten kidőlt, másrészről a Macik futás elleni védekezése liga elitnek számít. 

Jay Grudenék ezt a szezont a másodéves Guice földi attakjaival képzelték el, de miután a 22 éves futó megsérült, így kénytelenek voltak a visszavonulás szélén álló Adrian Petersont csatába küldeni. 
 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<


A legendás RB az első héten csak az oldalvonal mellől segítette a csapatát, míg múlt héten a Dallas ellen már kezdő futóként 10 cipelésből 25 yardot és egy TD-t jegyzett. Ez azért nem olyan teljesítmény, amire komolyabban alapozni lehetne...

Tény, hogy a Dallas védelme ellen nem egyszerű futni, de ugyanez igaz a Chicagóra is. A Macik tavaly a legkevesebb yardot engedték a földön, és ebben a tekintetben az idei két forduló után is a top 5-ben vannak. 

Nem rossz dolog, ha a kezdő futód lesérülése után minden idők egyik legjobbját tudod a helyére tenni, ám AP felett már eljárt az idő és a washingtoni támadófaltól sem kap elég segítséget. 

Partnerirodáink közül egyedül a Pinnacle merészkedett line-t szabni Petersonra. A 45.5 pedig magasabb, mint amire előzetesen gondoltunk, így köszönjük szépen, 2.07-ért visszük az undert. 

Papíron egyébként a mérkőzés alakulása is az undernek kedvezhet, hiszen ha a Chicago kerül előnybe és menedzseli az időt, akkor hazai részről aligha a futások lesznek erőltetve. 

{"headTitle":"Washington Redskins - Chicago Bears","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-24 02:20","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Adrian Peterson futott yardjai 45.5 alatt","odds":"2.07","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
pinnacle

 

megosztom