Championship

Van még ennél is lejjebb a Terriereknek? - tipp a WBA-Huddersfieldre

  • varin

Veretlen kontra nyeretlen, mégsem győztesre tippelünk a vasárnapi angol rangadón.

Fotó: footballleagueworld.co.uk

Teljes csőd eddig a Premier League-től tavaly búcsúzó Huddersfield Town szezonja, ha pedig Bacunáék nem javulnak fel kategóriákat, két év alatt két osztályt zuhanhatnak vissza. A Terrierek most Birminghambe látogatnak, és jelen körülmények között az egy pont is csodával érne fel számukra.

{"headTitle":"WBA-Huddersfield","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-22 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"WBA","odds":"1.64","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"luckybet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"luckybet"},{"eventTitle":"Huddersfield","odds":"5.11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"luckybet"}]}

Pedig az ilyenkor "kötelező" edzőváltáson is átesett a csapat, a 40 éves Danny Cowley vezetésével viszont legutóbb a Sheffield Wednesday távozott három ponttal Huddersfieldből. A 24 csapatos ligában így jelenleg (a fordulót megelőzően) a 23. helyet foglalják el a kék-fehérek és csak azért nem utolsók, mert a szintén szebb napokat megélt Stoke City gólkülönbsége még gyatrább a megszerzett egy pont mellé.

Az viszont közel sem biztos, hogy éppen Cowley lesz a megoldás, hiszen eddig csak harmad- és negyedosztályú csapatokta irányított, a mostani helyzet viszont kétségtelenül nagy szakértelmet kívánna a Townnál.
 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<


"Remélem, sikerült sokat tanulnunk a Sheffield elleni vereségből, az biztos, hogy a hibáinkat kielemeztük és szeretnénk átültetni a tapasztalatainkat a pályára is. Nagyon sokat foglalkoztunk a héten a védekezéssel, úgy hiszem, az egy igazi 11 emberes meló.

Most az eddig veretlen WBA-hoz látogatunk, márpedig a Hawthornsban nyerni rendkívül nehéz. De ismerjük jól az erősségeiket és gyengéiket, különösen a rendkívül szellemes és kreatív támadójátékukat. Ki kell használnunk azt a kevés pillanatot, amikor éppen hibáznak" - mondta a 40 éves tréner.

Bizony, a WBA-nál eddig nem kellett vereség miatt szomorkodniuk, jóllehet, így is csak a 6. pozícióban csücsülnek, hiszen hiába az Albion az egyedüli veretlen csapat a ligában, a három győzelem mellé négy remijük is van és a 8 bekapott gól sem fest jól.

Az Albion mind a hét bajnokiján rúgott és kapott is gólt, míg a Huddersfieldnél 5-2 az arány a BTS-es meccsek javára.

Fontosabb hiányzó csak a hazaiaknál lesz, Kieran Gibbs hagyhat maga után űrt a védelemben, amely még inkább arra sarkall minket, hogy sok gólt várjunk ezen a meccsen. Ugyan a Huddersfieldnek ezekben az ínséges időkben egy döntetlen is nagy eredmény lenne, de a 3 gólt a WBA simán meglőheti egymaga is. Viszont ha a birminghami védelem folytatja vesszőfutását, igazán gólgazdag találkozót láthatunk.

{"headTitle":"WBA-Huddersfield","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-22 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,5 gól felett","odds":"1.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"luckybet"}]}
[3065937] 2019-09-22 13:00:00 West Bromwich Albion - Huddersfield Townx;