La Liga

Egy háromszoros szorzóval rizikózunk a Sevilla-Realon

  • ivan
megosztom

Nincs könnyű helyzetben a Real Madrid, hiszen a párizsi zakó után ismét idegenben kell egy jó formában lévő ellenfél ellen mérkőznie.

Úgy tűnik egyre csak gyűlnek a felhők Zinedine Zidane feje fölött, miután a Real Madrid a borzasztó tavaszi produkciót követően egyelőre idén sem találja önmagát. A királyi gárda játéka nagyon döcög, a bajnokságban is bukdácsolgat, de a szerdai PSG elleni 0-3 végképp leforrázta a drukkereket.

A francia mester mentségére szólhat, hogy páratlan sérüléshullám sújtja a keretet, így nagyon régen volt már olyan helyzet, hogy Zidane úgy állíthatta volna össze a csapatot, ahogy azt valóban szeretné.

Ezzel együtt nyilván a Real Madridnak meg kellene küzdenie a nehézségekkel és a Sevilla elleni meccsen bizonyíthatja is rátermettségét.

A Sevilla vezeti a La Liga tabelláját és az Európa Ligában is magabiztos sikert aratott, így még veretlen a szezonban, mondanunk sem kell, milyen önbizalommal várja a vasárnapi rangadót.

A Sevilla soraiból egyedül Nolito hiánya biztos, míg a vendégek oldalán Asensio és Modric maródi, míg Marcelo és Isco még lábadozik.

[3093311] 2019-09-22 21:00:00 Sevilla - Real Madridx

Mire érdemes fogadni?

A fogadóirodák eredetileg a Real Madridot hozták ki valamivel esélyesebbnek, ám a piac mostanra átfordította a szorzókat és immáron a Sevilla számít favoritnak. Az mindenképpen érdekes, hogy ebben a párharcban a hazai pályának komoly jelentősége van, így ebből a szempontból jogos is lehet a fogadók magatartása.

[3093311] 2019-09-22 21:00:00 Sevilla - Real Madridx;5

Ugyanakkor a végeredményre egy ilyen párosításban nem mernénk most fogadni. Hiába van jobb passzban a Sevilla, a Real az Real, olyan játékosokkal a soraiban, akik bármikor képesek lehetnek eldönteni egy mérkőzést.

Tudtad?
A Real Madrid utolsó 14 Sevilla elleni meccsén 12-szer rúgott legalább 2 gólt
 
A Sevilla utolsó 7 hazai meccsén rúgott legalább két gólt a Realnak

Ezúttal inkább a gólokra tennénk a zizit, méghozzá úgy, hogy mindkét csapat a kapuba talál. Erre ugyan nem fizetnek túl sokat, de azért játszható tippnek tűnik, bátor szerencsevadászoknak pedig egy 4 vagy 5 gólos végeredményt ajánljuk közel háromszoros szorzóért.

Te mit játszol ezen a meccsen?

 

 

 

 

{"headTitle":"Sevilla - Real Madrid ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-22 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.47","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Gólok száma 4 vagy 5","odds":"2.92","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"}]}
megosztom