Francia foci

A lesek számára fogadunk a Lyon-PSG-n

  • mr.blonde
megosztom

A két francia BL-résztvevő csatáján megoszlanak a vélemények az esélyekről. Mi viszont a végeredmény helyett egy speckó tippel támadunk.

Bár jelenleg a Lyon csupán a 8. helyet foglalja el a tabellán, nem kérdés, hogy jelenleg ez a párosítás jelenti a legnagyobb nívót a francia élvonalban. Mindkét csapat BL-meccset játszott a hét közepén, a Lyon a Zenit ellen végzett 1-1-re, míg a PSG a Real Madridot ütötte ki 3-0-ra.

Bár a PSG-t nem igazán lehet letaszítani a francia foci trónjáról, a Lyon a legutóbbi két hazai meccsét be tudta húzni ellene, így azért lefutottnak semmiképpen nem nevezhető a rangadó. Főleg úgy nem, hogy Mbappé és Cavani továbbra is sérült, Draxler szintén, szóval Tucheléknak némileg korlátozottabbak a lehetőségeik.

A hazai oldalon mindenki csatára készül, a Depay, Dembele, Traoré trió pedig pazar formát mutat idén.

[3057476] 2019-09-22 21:00:00 Lyon - Paris Saint Germainx;5

A háromesélyes oddsok nagyjából stabilan tartják magukat, a hazai alulról négyszeres szorzó körül rakható, a vendég pedig 1.80 - 1.90 környékén pakolható.

Bár azt szerdán láthattuk, hogy a PSG a topcsatárai nélkül is képes jó játékra, azért nem vagyunk benne biztosak, hogy ennyiért ki kéne venni a vendéget.

Végig pásztázva a bukmékerek kínálatát egy speciális piacon akadt meg a szemünk, ami nem más, mint a lesek száma.

A 22betnél fogadhatunk a csapatokra külön is ezen a piacon, a PSG-nek pedig 2,5 határt húztak meg. Ez picit magasnak tűnik, tekintve, hogy egy lesállást milyen játékhelyzetekben lehet előidézni. A PSG ellen azonban nincs olyan csapat, amelyik szabad területeket szeretne adni a saját térfelén, a pontrúgásoknál pedig a párizsi csatárok vannak annyira felkészültek, hogy ne szaladjanak lesre.

Szóval ez a 2.5 les szerintem magas szám, a két csapat legutóbbi öt meccsén csak egyszer volt több PSG-les, a két legutóbbi lyoni derbin egyaránt nyert volna ez a tipp. Összességében szerintem most is megér egy próbát.

{"headTitle":"Lyon - PSG ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-22 21:00","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Csapat lesek száma - PSG 2.5 alatt ","odds":"1.7","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","bookmaker":"449"}]}
[3057476] 2019-09-22 21:00:00 Lyon - Paris Saint Germainx;
megosztom