Premier League

A Chelsea-t követően is hibátlan maradhat a Liverpool

  • Tomihmv

A Premier League hatodik fordulójának zárómérkőzésén a Chelsea a Liverpool együttesét fogadja.

A Liverpool eddig százszázalékos a bajnokságban. - Fotó: twitter.com/LFC

Nem akármilyen találkozóval zárul az angol élvonalbeli bajnokság hatodik fordulója, hiszen vasárnap délután a Chelsea a Liverpoolt fogadja a Stamford Bridge-en. A felek idén egyszer már összecsaptak, méghozzá az Európai Szuperkupa fináléjában, akkor büntetőkkel a Vörösök nyertek és hódították el a trófeát.

Az esélyek ezúttal is a vendégek mellett szólnak, még akkor is, ha hétközben 2-0-ra kikaptak Nápolyban a Bajnokok Ligájában. Ám az a veréség részben a bírónak köszönhető, hiszen egy jogtalan büntetőt fújt be az olaszoknak - a videóbíró használata ellenére -, aminek köszönhetően eldőlt a találkozó.

Kloppék ugyanakkor remekelnek a bajnokságban, ötből ötször nyertek, méghozzá úgy, hogy két gólt mindig lőttek. Legutóbb a Newcastle csapatát fektették két vállra, de előtte a Burnley, az Arsenal, a Southampton és a Norwich is fejet hajtott előttük.

Ugyan Alisson, Origi, Keita és Clyne is kimarad a hétvégén, a Liverpool még így is bombaerős, gyakorlatilag a legjobb csapatát küldheti ki a Stamford Bridge gyepére.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

luckybet

Ami a hazaiak illeti, a Chelsea enyhén szólva is igen érdekesen teljesít. A Kékek rosszul kezdték a szezont, majd jött egy négymeccses veretlen széria, igaz, a Leicester és a Sheffield United elleni remik aligha számítanak jó eredménynek.

A válogatott szünetet követően viszont 5-2-re tudtak nyerni Lampardék Wolverhamptonban, így pedig mindenki elhitte, hogy jó úton jár a csapat. Azonban kedden jött a feketeleves, a Chelsea hazai pályán 1-0-ra kapott ki a szétesőben lévő Valenciától hazai pályán. Az a vereség pedig főleg úgy fájó, hogy a gárda még büntetőből sem tudott betalálni...

A felemás forma mellett a rengeteg sérült okozhat gondot Lampardnak, a hírek szerint vasárnap Mount, Rüdiger, Hudson-Odoi, James, Emerson, Van Ginkel, Loftus-Cheek biztosan nem játszik, míg Kanté játéka erősen kérdéses, vagyis akár nyolc hiányzója lehet a mesternek.

Mindezek tükrében, illetve figyelembe véve minden előjelet, egyértelműen a vendégek felé billen a mérleg nyelve. Azonban mivel totálisan kiszámíthatatlan ez a Chelsea, mi inkább a Liverpool góljaiba fektetünk, méghozzá legalább kettőbe, ami jelen körülményeket figyelembe véve illene, hogy üljön.

{"headTitle":"Chelsea - Liverpool","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-22 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Liverpool góljai 1,5 felett","odds":"1.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"luckybet"}]}
[3055790] 2019-09-22 17:30:00 Chelsea - Liverpoolx;