Sportfogadás

Velük nyernénk vasárnap - 5+1 tipp!

  • LuckyLuck

Íme hat olyan játékos speciális line, ahol nem értünk egyet a fogadóirodákkal.

1. Marquise Brown vs. KC Chiefs

Ezen a mérkőzésen ígérkezik a legtöbb pont, hiszen mindkét oldalon ihletett formában játszik az offense, a védelmek viszont messze nem nyújtanak liga elit teljesítményt. A kansasi secondary bőven verhető, ezt pedig Marquise Brownnal használhatja ki a Baltimore. Az újonc elkapó egy 147 yardos meccsel robbant be a ligába, amit igaz, a gyenge Miami ellen hozott, ám múlt héten az Arizona is nehezen tudta tartani. Azt gondolom, hogy ezt a 80.5-ös line-t a Kansas ellen is megcsinálhatja Brown. 

2. Matthew Stafford vs PHI Eagles

A Philly sem lehet túl büszke az eddigi passz elleni védekezésére, hiszen az első héten Case Keenum 380 yardot passzolt ellenük, míg a második héten Matt Ryan 320-at. Ennél az összesen 700 yardnál csak a Raiders védelme nyelt be többet a levegőben az első két fordulóban. Matthew Stafford ellen sem lesz egyszerűbb dolga az Eagles védelmének, és kifejezetten tetszetős ez a 270 körüli line a detroiti irányítóra, hiszen a Lions egyébként is erősen passz orientált csapat. 

3. Emmanuel Sanders vs GB Packers

A Sajtfejűek védelmére egyelőre nagy panasz nem lehet, de azért az első számú elkapókkal meggyűlt a bajuk és nyeltek be 50-60 yardos passzjátékokat is. Emmanuel Sandersszel sem lesz egyszerű dolguk, akit Joe Flacco az első két játékhéten 20-szor vett célba. Sanders ebből 16 passzt megszelídített és 184 yardot jegyzett. Szélről és slotból is veszélyes és mivel várhatóan a Denvernek kell majd mennie az eredmény után, így a 69.5-ös line-ra báran húzom be az overt.
 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<


4. Darren Waller vs MIN Vikings

Nem szállok le a Waller-vonatról ezen a hétvégén sem, eddig gyönyörűen hozta az overeket és a Minnesotának sincs kiemelkedő tight end védekezése. Az első héten az atlantai Austin Hooper 7 elkapásból 77 yardot jegyzett a Vikings ellen. Látva Waller és Derek Carr nagyon jó kapcsolatát, újabb 50+ yardos meccs néz ki az oaklandi 83-asnak.

5. Greg Olsen vs ARZ Cardinals

A tight endek közül Waller mellett nagyon erős meccse lehet Greg Olsennek is, miután az Arizona védelme messze a legtöbb yardot engedte az első két játékhéten az összekötőknek. Egészen pontosan 273 (!) yardot, ami 65-tel több, mint a második legrosszabb. Ugyan a Carolina csereirányítóval megy majd harcba, de ez inkább erősítheti a tippet, hiszen Olsen biztos pontja lehet Kyle Allennek. A rutinos TE egyébként a múlt héten 110 yardig jutott, szóval a formájával nagyon nincs gond.

+1. James White vs NY Jets

A 27 éves futó Tom Brady egyik legveszélyesebb fegyvere, ám az ilyen "edzőmeccseken" nincs nagy szükség rá. Múlt héten a Miami ellen is a támadójátékok csupán 30.8 százalékánál volt a pályán. White-ot egyébként is inkább a passzoknál használják, futásnál Sony Michel az első számú opció, Rex Burkhead pedig a második. Alacsony ez a 14.5-ös line, de a múlt héten is csak 10 futott yardja volt. 

{"headTitle":"NFL 3. játékhét","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-22 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Marquise Brown fogadó yardjai 80.5 felett","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Matthew Stafford passzolt yardjai 273,5 felett","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Emmanuel Sanders fogadó yardjai 69.5 felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Darren Waller fogadó yardjai 46.5 felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Greg Olsen fogadó yardjai 45.5 felett","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"James White futott yardjai 14.5 alatt","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

 

5+1 statisztika:

6 nyertes - 0 vesztes