Sportfogadás

Mutatjuk, hogy milyen tippmester ne legyél soha!

A számtalan pozitív példa között a korrektség kedvéért nem árt megemlíteni, hogy akadnak negatívak is.

Rengeteg pozitív példa akad a Logibet életében, ami megmutatja, hogy kitartással és kiépített struktúrával nagyon magasra lehet jutni a ranglétrán. Ahhoz viszont, hogy valaki a legjobb tippmesterek között tudhassa magát, hosszú és stabilan jó teljesítmény szükséges, amely az előfizetőknek is érdekel. Ha viszont valakinek nincs türelme kivárni és megdolgozni a figyelemért, nem való tipsternek. Íme néhány negatív példa.

Hiába ostromolta egykoron a senior szint kapuit, mostanra már inaktív newbie lett oakland23. A jó kezdet után jött a visszaesés, az átlagodds pedig 10 fölé nőtt, ami naná, hogy az eredményesség rovására is ment.

Talán még oaklandnél is szebb volt onylvape startja, aki a számai alapján még mindig senior tippmester, csak éppen nem tippelt 2018 decembere óta. Onlyvape valószínűleg rekordot döntött, mint a leghamarabb senior státuszba feljutó tipster, ám úgy tűnik, feleslegesen dolgozott annyit, már nem olyan lelkes, ami javára válhatna az előfizetőknek.

Talán még a profitabilitásnál is fontosabb, hogy egy tippmester stabil és konzekvens legyen. Ha hosszútávon nyer, de épp rossz formában van, akkor várható, hogy ez megváltozik. Ha viszont stratégiát vált és máshogy kezd tippelni, már nem tudhatod, mire is számíts tőle - márpedig ez elfogadhatatlan azok szemszögéből, akik a kiajánlott tippeket valós pénzzel megfogadják.

Ez az, amit zotya1981 sem vett figyelembe tippelési stílusával. Ő volt az a tippmester, aki miatt anno a Logibet változtatott a kifizetési struktúráján, mert bár fogadásai egy ideig profitábilisak voltak, az előfizetők érdekeit figyelmen kívül hagyta, ezt pedig egy olyan profi oldal, mint a Logibet, nem fogadhatja el.

Ha van egy felépített és jövedelmező taktikád, kár feladnod a "meggazdagodás" reményében. A jelenleg junior szinten lévő battle11 is ezt tette, aki konstans kevés tippszámmal tippelt, majd hirtelen szeptemberben befigyelt egy -160 egységes hónap, extrém magas átlagtéttel, átlagszorzóval és tippszámmal.

A Logibet rendszere viszont szándékosan úgy lett felépítve, hogy kőkeményen büntesse a saját mintáitól bármi miatt eltérő tippmestert.

Igaz ez akkor is, ha egy alapvetően hosszabb távon mínuszos tippmester a semmiből nyer egy hónap alatt több száz egységet, de akkor is, ha egy plusszos tipster valamiért indokolatlanul sokat veszít rövid idő alatt.

Jelek, amelyek megmutatják, mikor kell távol maradni egy tippmestertől.

  • A tippmester hirtelen más sportágból kezd el tippelni, amelyekhez nem nagyon csatol releváns indoklást.
  • Megváltozik a havi átlagos tippszám.
  • Megváltozik a havi átlagodds.
  • Megváltozik a havi átlagtét.

Sajnos elkerülhetetlen ebben a szakmában, hogy egyes tippmesterek tippjátékként tekintsenek a munkára, azt pedig a szolgáltatónak kell megakadályoznia, hogy aki nem veszi komolyan a tippmesterkedést, az előtérbe kerüljön az előfizetők számára. A Logibet-index pedig éppen az ilyen hazárdirozókat hivatott háttérbe szorítani, ráadásul a tippmesterek nem a profitjuk alapján, hanem a feliratkozók után kapnak fizetést, vagyis minél több az elégedett ügyfél, annál jobb a tipsternek is.

Csatlakozz a Logibethez, ha valós statisztikájú, megbízható tippmestereket keresel!