Európa Liga

Hiába a Fradi-bravúr, továbbra is az Espanyol a csoportfavorit

megosztom

Nem nagyon változtak az oddsok a Fradi csoportjában, az Espanyol első helye továbbra is valószínűnek tűnik.

Fotó: MTI

Komoly bravúrt ért el a Ferencváros csapata csütörtök este Barcelonában, miután 1-1-es döntetlent játszott a spanyol bajnokság legutolsó kiírásának hetedik helyezettjének otthonában. A zöld-fehérek ezzel már első körben borították a papírformát és egyben megadták maguknak az esélyt, hogy ténylegesen harcban legyenek valamelyik továbbjutó pozícióért.

A csoport másik mérkőzésén a tartalékosan felálló - a belső védő posztján egy 17 éves ifistát szerepeltető - CSZKA Moszkva csúnyán beleszaladt a késbe Bulgáriában, a Ludogorec 5-1-es győzelmével jelenleg vezeti a csoportot.

303679

A következő fordulóra október 3-én kerül majd sor, akkor a Ferencváros hazai pályán fogadja a Ludogorec együttesét, a CSZKA Moszkva pedig az Espanyolt látja vendégül.

A csoport erőviszonyain nem sokat változtattak a bukmékerek, az Unibetnél továbbra is a katalán gárda a legnagyobb esélyes a csoportgyőzelemre. Érdekes, hogy még csökkent is az Espanyol szorzója a pár héttel ezelőtti állapotokhoz képest és jelenleg 2,40-ért rakható az első helyük. A csütörtökön látottak alapján azonban ez egyáltalán nem tűnik jó üzletnek.

A második helyen a Ludogorec következik kereken hármas szorzóval, a CSZKA Moszkva pedig négyszeres oddsot kapott. A Fradi csoportgyőzelme kereken 12-szeres haszonnal kecsegtet.

A továbbjutást illetően is esélytelennek gondolják a Ferencvárost, a zöld-fehérek 1-2. helye 4-szeres szorzót fizet.

 

{"headTitle":"Fogadás csoportra ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-03 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Espanyol ","odds":"2.4","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"CSZKA Moszkva","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Ludogorec","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Ferencváros","odds":"12","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}
megosztom