Férfi kézi BL

Ha csak egy erős kombit kerestél hétvégére, akkor most megtaláltad

megosztom

Mindkét magyar együttesre sztárcsapat vár a Bajnokok Ligájában, de a formák alapján nincs miért aggódnia a drukkereknek.

Nenadics góljaira szükségünk lesz a tippünkhöz / fotó: ehfcl.com

Veszprém - Kiel

Ez a párosítás a Bajnokok Ligája történetének egyik legnagyobb múlttal rendelkező rangadója, így különösen nem is kell bemutatni a csapatokat a kézilabda szerelmeseinek. A Veszprém gárdája egészen kiváló formában kezdte meg a szezont, a komoly ellenfelek közül a Meskov Bresztet (28-27), a PPD Zagrebet (38-28), a Tatabányát (33-22) és a Motor (40-28) csapatát is jó játékkal nyomta le, így önbizalommal telve várhatják a Zebrák elleni szombati rangadót. 

A német gárdáról annyit érdemes leginkább tudni, hogy idén új edzővel, a játékosként klasszis, de trénerként még kezdő Filip Jichá vezetésével készülnek, valamint fontos megemlíteni, hogy a nyáron elhagyta a csapatot két korábbi meghatározó ember, a kapus Andreas Wolff és Marko Vujin.

A THW kerete így is bivalyerős, jól ismert sztárok alkotják a csapatot, de ez elmondható a Veszprémről is, sőt, sok szakértő szerint az idei veszprémi keret a világ legjobbjának is nevezhető.

Bár a két csapat rendre kiélezett meccset vív egymással, hazai pályán a Veszprém utolsó három rangadóját behúzta a Kiellel szemben. A közönség támogatása most is aranyat érhet, mint ahogy a hosszabb kispad ereje is sorsdöntő lehet. Az edzők között is inkább David Davist látjuk erősebbnek, így nem sok minden szól amellett, hogy ne a Veszprém győzelmére fogadjunk.

 

PSG - Szeged

A FinalFourba vágyó MOL-Pick Szeged a sorozat első számú favoritjának otthonában vizitál. Nem akármilyen derbi lesz ez, de a magyar csapatnak van miből merítkeznie. Juan Carlos Pastor csapata a múlt héten a másik nagyágyút, a Barcelonát fektette két vállra, ráadásul egészen pazar játékkal. A 31-28-as végeredmény nem is igazán tükrözi annak a meccsnek a lényegét, hiszen a második félidő elején a Szeged már 9 góllal vezetett...

A PSG simán hozta a kötelező Zágrábban, nem nagyon látszott gyenge pont a csapat játékán. Persze ebben semmi újdonság nincs, brutál erős együttesről beszélünk, ugyanakkor éppen a Szeged volt az az ellenfél, amely tavaly leginkább meg tudta szorongatni a csoportkör során.

Tavaly novemberben két góllal maradt alul a francia fővárosban a Szeged, 2017 tavaszán pedig döntetlent ért el ugyanebben a csarnokban. Pastor elmondása szerint jól sikerült a felkészülés a mérkőzésre, minden ász egészséges, így nagy meccsre van kilátás.

A bukiknál 3,5 gólon áll az egál hendihatár, amit lebutítva egészen pofás tippet kaphatunk. Egyénileg ugyan jobb játékosok alkotják a PSG-t, de csapatként ez a Szeged már többször bizonyította, hogy világklasszis. Összességében nem gondoljuk, hogy ne tudna hét gólon belül maradni Párizsban.


A két tippünket összekötve egy 1,95-ös szorzót hozhatunk össze a bet365 kínálatából.

{"headTitle":"Kézilabda Bajnokok Ligája ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-21 17:30","footerTitle":"Eredő odds 1.95","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"Veszprém - Kiel - Veszprém nyer","odds":"1.42","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"PSG - Szeged - Szeged +6,5","odds":"1.38","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom