Európa Liga

Távolról sem a Fradié volt a nap meglepetése

  • varin
megosztom

A zöld-fehéreknél több együttes is nagyobb szenzációt szolgáltatott csütörtökön.

Egy félidőnyi fantasztikus játék, egy fantasztikus eredményt hozott csütörtökön este Barcelonában, a Ferencváros ugyanis 1-1-es döntetlennel kezdte az Európa Liga-főtáblát, méghozzá papíron a hatból a legnehezebb mérkőzésén. Örülni lehet és kell is, de az is tény, hogy ehhez az x-hez kellettek a hihetetlenül gyenge katalánok, akik nem tudni, hogy lebecsülték a magyar bajnokot vagy csak nem érdekelte őket a mérkőzés, de jóval a várakozások alatt szerepeltek. Hogy mekkora csoda volt a Fradi remije, azt talán a többi mérkőzés oddsaival tudjuk érzékeltetni.

Az Espanyolra az első oddsok alapján 1.36-ért lehetett fogadni, ez a kezdésre egészen 1.60-ig kúszott fel a nemzetközi irodáknál.

Csütörtökön 24 mérkőzést játszottak le az Európa Ligában, ebből pedig négy meccsen is nagyobb szorzó zöldült, mint a Fradi döntetlenje - igaz, a remik közül a mi 1-1-ünk volt a legnagyobb meglepetés.

A Kolozsvár Lazio elleni sikere 4.20-as szorzóval volt fogadható, ami azért is nagy tett volt, mert a rómaiak nem csak erős csapattal utaztak el Romániába, de még a vezetést is megszerezték.

5.25-szörös szorzóval a dobogó harmadik helyén a portugál Bragát találjuk, amely a Wolverhampton vendégeként nyert 1-0-ra Angliában.

Még egy győzelem is csak a harmadik helyre lett volna elég csütörtökön - Fotó: InfoStart

Jöjjön azonban a két igazi bombameglepetés: az osztrákok csodacsapata, a Wolfsberger 4-0-s, megsemmisítő vereséget mért a Borussia Mönchengladbachra idegenben. Önmagában a "V" is 8.50-es oddson volt tehető, de például a legalább háromgólos siker 100 feletti szorzóval kecsegtetett, a pontos végeredmény pedig akár 451-szeres szorzóval is fogadható volt a    -ön.

Az aranyérem pedig Luxemburga kerül, ahol is a Dudelange egy egészen őrült találkozón 4-3-ra verte az APOEL Nicosia gárdáját idegenben. A miniállam csapata már 2-0-ra is vezetett, majd a hazaiak 4 perc alatt berámoltak három gólt, végül pedig jött két válasz a vendégektől, így óriási meglepetésre a Dudelange tudott nyerni, amely 17-szeres oddson volt fogadható. A pontos végeredmény itt csupán 251-szeres szorzóval volt rakható.

Amint tehát az látszik, a Fradi döntetlenje nem szólt talán akkorát a kupaporondon, mint gondoljuk, de ez egyben hízelgő tény is. Folytatás három hét múlva hazai pályán, amikor is a csoportot vezető Ludogorec érkezik a Groupama Arénába.

[3171276] 2019-09-19 21:00:00 Espanyol - Ferencvárosx;
megosztom