Bajnokok Ligája

Korai lenne búcsúztatni az Intert? Ilyen oddson nem biztos

megosztom

A halálcsoportban a kakukktojás ellen pontokat bukni könnyen lehet, hogy felér a kieséssel.

Lezajlott a Bajnokok Ligája 2019/20-as idényének első csoportköre, amelyben nem kellett sokáig várni az első bombameglepetésre. A kiírásban mindössze másodszor induló Slavia Praha ugyanis a keddi nyitómeccsen percekre volt attól, hogy hazai pályán megverje a háromszoros BL-győztes Intert, végül aztán "csak” egy ponttal távozott. A fogadókat ez aligha vigasztalta, mi is beleszaladtunk a csapdába, pedig enyhén gyanús volt az oddsmozgás, ugyanis az Inter 1.22-es szorzója 1.60 fölé szaladt fel a kezdőrúgásra.

Conte ábrázata elég árulkodó. fotó: Twitter

303449

A prágai szurkolók felemás érzelmekkel távozhattak Milánóból és valószínúleg beleégett a retinájukba, ahogy a 92. percben Sensi 17 méteres szabadrúgása a felső lécen csattan, a kipattanót Barella kapásból ellövi, ami a Slavia védői között elsuhanva a hosszúban kötött ki. Nem kizárt, hogy ezen a pár mozdulatsoron úszott el a harmadik helyük.

Conte a találkozó utáni sajtótájékoztatón teljes mértékben magára vállalta az arcpirító eredményt és a mutatott pocsék játékot, ez azonban aligha számít valamit, hiszen a javítást a Barcelona és a Dortmund csapatai ellen kéne eszközölni.

A fogadóirodák le is vették a kezüket az olasz csapatról, ami nem csoda, hiszen a csoport másik meccsén láthattuk, hogy a Dortmund simán meccsben volt - sőt többször el is dönthette volna azt - a Barcelona ellen. Az odds azonban még így is elég baráti, ugyanis jelenleg @1.54-et fizet, ha Lukaku és társai elvéreznek az egyenes kieséses szakasz előtt.

{"headTitle":"Bajnokok Ligája - Nem jut tovább a csoportból (F-csoport)","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-01 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Slavia Prague","odds":"1.03","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Inter","odds":"1.54","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Borussia Dortmund","odds":"2.37","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Barcelona","odds":"10.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
A hölgy szerint továbbjut az Inter, Te mit gondolsz?

 

 

 

 

bet365
megosztom