Európa Liga

Ők a legvalószínűbb ferencvárosi gólszerzők az Espanyol ellen - íme a value tipp

  • varin
megosztom

Egy Tokmac- vagy Signevich-gól is igen busás haszonnal kecsegtetne ma este.

15 év után ismételten Európában szerepel a Ferencváros, kezdésnek pedig rögtön egy spanyol topligás csapat, az Espanyol vendégei lesznek Szerhij Rebrov fiai. A 90 perc esélyese természetesen a katalán gárda, de azért láttunk már ezen a szinten komoly meglepetéseket. Az esti találkozóhoz közeledve megnéztük, ki is esélyes a magyar csapatban a gólszerzésre.

Nem túl meglepő módon az első hat helyezett egytől egyig Espanyol-játékos, a listát pedig az argentin-olasz Jonathan Calleri vezeti, aki szeptember végén csatlakozott a kerethez, ám két meccsen eddig nem sikerült betalálnia. Második helyen a keretbe sem nevezett, sérülés miatt október végéig lelátón csücsülő Fereyra van, őt pedig Lei Wu és Matias Vargas követi a katalánokál.

A magyar listát a Litvániában fontos gólt szerző Franck Boli vezeti, őt az átlagos oddsok alapján Priskin Tamás és Varga Roland követik - utóbbi esetében ne felejtsük el, hogy precíz tizilövő, ami szintén fontos lehet ennél a fogadásnál.

Érdekesség, hogy a csapat házi gólkirályára, Tokmag Nguenre már van, ahol 7.50-es oddson is fogadhatunk, míg az igen nagy kuparutinnal bíró fehéroroszra, Sighnevichre 6.50-es szorzót ad a    .

10 meccs, 5 gól, 7.50-es odds - Fotó: Origo

Az idén 3 gólos Oleksandr Zubkov már 8-szoros odds, míg a legkevesebb esélye a Civic-Botka-Frimpong hátvédsornak van, rájuk 29-es a szorzó.

Első ránézésre minket a norvég szélső 7.50-es szorzója győzött meg, hiszen Tokmac hamar megmutatta képességeit, és igaz, hogy nem éppen Espanyol képességű csapatok ellen, de tíz meccsen már öt gólt is szerzett. Érdemes lehet persze megvárni a Fradi kezdőjét és megvizsgálni a felállást, de ha valaki ilyen típusú fogadással szeretné izgalmasabbá tenni az estéjét, annak mi Tokmacot ajánljuk!

{"headTitle":"A legjobb oddsok a ferencvárosi gólszerzőkre","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Franck Boli","odds":"5.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Priskin Tamás","odds":"5.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Nikolai Signevich","odds":"6.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Isael","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Tokmac Nguen","odds":"7.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Varga Roland","odds":"8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
megosztom