Európa Liga

Ezt várjuk mi az Espanyol-Fradi EL-csoportmeccsen

megosztom

Oldalunk szerkesztői ezúttal is megmondják a tutit. Az Unibeten ráadásul most 500 ezret nyerhetsz a találkozóval.

A Ferencváros 15 év kihagyás után megkezdi menetelését az Európa-liga főtábláján. Az első mérkőzést Barcelonában, az Espanyol otthonában játssza a kilencedik kerületi gárda, lássuk, hogy a Hathárom szakavatott publicistái mit várnak az összecsapástól.

Mielőtt belekezdenénk azonban, fontos kiemelni, hogy több ingyenes játék is övezi ezt a kiemelten fontos találkozót. Ahogyan azt tegnap megírtuk, ezúttal a Discord-csatornánkon tippelhettek értékes kripto nyereményért, az Unibet pedig 500 ezeret dob szét saját játékán.

Az   -en annyi a dolgod, hogy megtippeled az első gól pontos idejét és annak szerzőjét és ha szerencséd van, 500 ezer ütheti a markodat! Részletekért kattints ide! 

varin

Hiába a gyengécske szezonkezdet a katalán gárdától és hiába helyezik valószínűleg háttérbe az EL-t, a különbséget így is zongorázni lehet a felek között. Ráadásul nem is jó ennek a találkozónak az időzítése a magyarok szemszögéből, hiszen négy tétmeccs után nyertek ismét Naldóék, márpedig ha meg akarják őrizni jó formájukat és el akarják kezdeni a kapaszkodást, akkor az önbizalmat éppen az ilyen meccseken lehet feltornászni.

Mivel egyre feljebb megy megy a spanyolok szorzója, egyre jobb lesz a hendikep is rájuk. Ha abból indulok ki, hogy szinte elképzelhetetlen az x2, akkor a -1-es ahc @1.70-ért igen jó befektetés. Szerintem az Espanyol nyerni fog, onnantól pedig bajunk már nem lehet.

Tipp: Espanyol -1 @1.67    

mr.blonde

Szerintem ezt a meccset az Espanyol mértékkel fogja komolyan venni, erős rotálást meg jó sok üres széket várok csütörtök este. Szerintem ha jó napot fog ki és lesznek jó egyéni teljesítmények akkor a Fradinak lesz keresnivalója, egy tisztes helytállás mindenképpen elvárható a csapattól.

A selejtező során a Fradi támadójátéka elég hatékonynak bizonyult, így szerintem a picit lazázó hazaiak ellen is lehet majd esélyük. Azt nem állítom, hogy meglepetést okoz majd a Fradi, de azért egy rúgott gól szerintem meglehet, mert van egy-két olyan szintű játékosa Rebrovnak, aki képes lehet egy nagynevű ellenfél ellen is jól teljesíteni.

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt @1.95   

unibet

Tomihmv

Ég és föld a spanyol és a magyar klubfoci közt a különbség, ráadásul a hispán csapatok rendre komolyan veszik a nemzetközi kupákat. Mindemellett az Espanyol éppen vasárnap nyerte meg első bajnokiját, így felszabadultan várhatja a hétközi összecsapást.

A hazaiak a selejtezősorozatban a Fradinál nehezebb feladatot is oldottak meg hazai pályán, míg a zöldek nem nagyon sziporkáztak idegenben, a Ludogorec kivételével nem tudtak nyerni a nemzetközi kupában, míg az NB I-ben például olyan kínos zakóba is belefutottak, mint a Puskás Akadémia elleni 4-1.

Egyértelműek nálam az esélyek, annak ellenére is, hogy az Espanyol szorzója el kezdett emelkedni, vagyis teljesen egyetértek varinnal, szerintem is a hazaiak nyernek, azonban én egy picit bátrabb tippet küldök játékba.

Tipp: Espanyol -1,25  @ 2.02    

gb1

A csoportsorsolás viszonylag kegyes volt a Fradival, a menetrend már annyira nem, hiszen a kvartett legnehezebb ellenfelénél kezdi a csapat a főtáblás küzdelmeket. A durván hazai sikert favorizáló oddsok alátámasztásához elég megnézni a transfermarkt.de szaklap adatait, mely szerint a Ferencváros keretének piaci értéke 18,5 millió font (6,7 milliárd forint), míg az Espanyolé 133 millió font...

Az sem tett jót az esélyeknek, hogy a barcelonai csapat a hétvégén hátrányból felállva nyert, így még magabiztosabban érkezhet a meccsre, amelyen a legjobb, amit remélhetünk, az a tisztes helytállás. Underes hazai sikert látok reális forgatókönyvnek.

 

 Tipp:  Fogadáskészítő: Espanyol nyer + 4 gól alatt @2.25     Ti mire fogadtok az Espanyol-Fradi meccsen? 

 

 

 

 

[3171276] 2019-09-19 21:00:00 Espanyol - Ferencvárosx;
megosztom