Tenisz

Csak egy szett kell az alulértékelt litvántól

  • Cesc18
megosztom

Az 5. kiemelt Andrey Rublevnek meggyűlhet a baja Ricardas Berankisszal a szentpétervári nyolcaddöntőben.

A legjobb orosz teniszezők közül mindenki tiszteletét teszi a héten a szentpétervári tornán. Az egészen elképesztő US Open Series-t futó Daniil Medvedev és Karen Khachanov egyaránt a mai napon mutatkozik be, míg Andrey Rublev már kipipált egy ellenfelet. Kérdés, hogy az 5. helyen kiemelt orosz megoldja-e a következő feladatot is, ami Ricardas Berankis személyében nem ígérkezik sétagaloppnak. 

{"headTitle":"Ricardas Berankis - Andrey Rublev","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-19 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Berankis jut tovább","odds":"3.23","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Rublev jut tovább","odds":"1.39","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

A bukmékereknél egyértelmű favorit Rublev, pedig a hazaiak harcosának az első körben is rezgett a léc Ilya Ivashka ellen, miután a fehérorosz a döntő szettben 3-3-nál brékelni tudott és nem lett volna más dolga, mint kétszer hozni a sajátját. Ezt azonban nem tudta abszolválni Ivashka, sőt, kétszer bukta el a sajátját és ezzel a meccset is. 

Berankis viszont rettentő meggyőző játékkal jutott tovább, mindössze 63 percre volt szüksége, hogy 6-3, 6-0-lal takarítsa el az útból Dudi Selát. 

A litván igazi specialistája a fedett pályás tenisznek. - Fotó: Twitter

Berankis jó szezont fut és az év végére akár újra a top 50-ben rangsorolhatják, amire legutóbb 2016-ban volt példa nála. A jó forma mellett, ami miatt igazán veszélyes Rublevre, hogy teremben kifejezetten szeret játszani. 

Karrierje alatt öt Challenger tornát nyert fedett pályán, míg ATP-szinten Moszkvából van egy döntője. 

Teremben tehát mindig oda kell figyelni a litvánra, és bár Rublev is szeret ilyen körülmények között ütni, az elmúlt években nem sok babér termett számára Szentpéterváron. 
 

Mire fogadjunk?

Rublev az augusztusi formájával kiérdemelte, hogy favoritja legyen ennek a meccsnek, ám véleményünk szerint Berankist némileg lenézik a bukik. 

Ilyen szorzón egyértelműen a szívós litván oldalán látjuk az értéket és mivel a kezdeti számokhoz képest még inkább felfelé kúszik az oddsa, így most már majd dupla pénzt fizet, hogy fog egy szettet, ennyiért pedig nem vagyunk hajlandóak otthagyni. 

{"headTitle":"Ricardas Berankis - Andrey Rublev","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-19 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szett hendikep: Berankis +1.5","odds":"1.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
pinnacle

 

megosztom