NFL

A Titans 22-ese ismét mattolhatja a Jags védelmét - +EV-s játékos speckó tipp!

megosztom

Péntek hajnalban a Jacksonville Jaguars és a Tennessee Titans összecsapásával veszi kezdetét a 3. játékhét.

A hazaiak már most élet-halál meccs előtt állnak, miután 0-2-vel indították a szezont. Noha ebben a megjósolhatatlan csoportban akár 0-3-ról is összejöhet a rájátszás, de azért tudjuk jól, hogy onnan soha nem egyszerű művészet. Márpedig ha a papírforma érvényesül, akkor a Tennessee neve mellé kerül a 'W', hiszen a fogadóirodáknál Mike Vrabel legényei 2 pontos favoritként várják a találkozót, ami fordított pályaválasztásnál nagyjából 1 TD különbséget jelentene. 

Henryvel tavaly nem tudott mit kezdeni a Jags védelme. - Fotó: NFL

A Titans talán legveszélyesebb fegyvere az a Derrick Henry, aki tavaly éppen a Jaguars ellen játszotta karrierje legeredményesebb mérkőzését. 

Akkor Henry 17 cipelésből 238 yardot és négy touchdownt jegyzett, melyek között volt egy egész pályás futása is. 

Klasszis teljesítmény a Tennessee 22-esétől, ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy a Jacksonville számára az egy tét nélküli meccs volt és ez erősen meg is látszódott a védelem játékán. 

Ettől függetlenül Henrynek komoly lendületet adott és utána a Giants ellen 170 yarddal jelentkezett, majd pedig a szezon hajrájában még egy 84 és egy 93 yardos meccsel rukkolt elő. 

Az idei szezonban gyakorlatilag ott folytatja ahol tavaly abbahagyta, hiszen az első héten a Cleveland ellen 159 scrimmage yarddal vette ki a részét a győzelemből, míg a múlt héten 94-et pakolt a közösbe. 

Henry tehát zsinórban hat olyan alapszakasz meccsnél jár, amikor elérte a 80 futott yardot. Ehhez képest baráti a fogadóirodáktól, hogy 74.5-nél húzták meg nála a határt, főleg ha még azt is idevesszük, hogy a Jags a múlt héten 20 futásból 90 yardot engedett Carlos Hyde-nak, előtte pedig LeSean McCoy futott ellenük 81 yardot. 

Nem arról van szó, hogy pocsék a Jags futás elleni védelme, de lehet ellenük haladni a földön és ezt a Titans meg is próbálja majd Henryvel, hiszen egyértelműen az lesz a kulcs, hogy a futásokkal meg tudják-e alapozni a passzjátékot. 

{"headTitle":"Jacksonville Jaguars - Tennessee Titans","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-20 02:20","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékos - összesített rush yardok: Derrick Henry 74.5 felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom