Bajnokok Ligája

Erős speckó tippekkel támadunk a PSG-Realon

  • mr.blonde

Döntőnek is beillő csúcsmeccset rendeznek Párizsban, de a PSG és a Real is komoly sérüléshullámmal küszködik.

Jó pár rangadót láthatunk a keddi-szerdai napon, de azért a PSG és a Real Madrid ütközete talán az összesen túltesz. A két sztárcsapat egyaránt a BL-győzelem egyik legnagyobb favoritja, az pedig, hogy már a csoportkör első fordulójában összecsapnak, csak öröm a szurkolóknak.

A bajnoki formákat tekintve talán a PSG áll jobban, hiszen vezeti a bajnokságot, a Real pedig picit még döcög, de így is harmadik a La Ligában és hát ugye még veretlen.

Közel sem a legerősebb csapatok látjuk

Sajnálatos módon mindkét szakmai stáb komoly gondokkal küszködik, ugyanis rengeteg játékos bajlódik sérüléssel vagy tölti eltiltását. A párizsi oldalon a Tuchel-Löw párosnak például azzal kell megbirkóznia, hogy Mbappé, Cavani és Neymar sem játszik, ami azt jelenti, hogy a komplett támadósor hiányozni fog.

A madridiaknál Zidane számára Sergio Ramos eltiltása és Luka Modric sérülése jelentheti a legnagyobb fejtörést, és akkor ott van még Isco, Asensio és Nacho hiányzása is.

Hiányzó játékosok

A várható összeállítások alapján nálunk a Real Madrid kezdője acélosabbnak tűnik,  a középpályán a Kross, Casemiro, James trió nagyon labdabiztos, a támadósorban pedig a Bale, Benzema, Hazard hármas tulajdonképpen a legerősebb formációt jelenti.

A PSG-nél Icardi, Sarabia és Di María felelhet a támadások szervezéséért, de mögöttük inkább egy defenzív felfogású középpályát várhatunk.

[3170124] 2019-09-18 21:00:00 Paris Saint Germain - Real Madridx

Mire érdemes fogadni?

A bukik számai alapján a mérkőzésnek a PSG az esélyese, de a fogadók azért szépen verik le a Real szorzóját. Cikkünk írásakor 2.30-3.00 körül van a két győztes odds.

A két csapat legutóbb tavasz elején meccselt egymással, akkor a Real Madrid kettős győzelemmel (3-1;1-2) ejtett ki a PSG-t a nyolcaddöntőben.

Ha figyelembe vesszük, hogy az akkori párizsi csapatból kik lesznek ma a hiányzók, akkor bizony elmondhatjuk, hogy a Real Madrid szorzójában van inkább az érték. Az egyetlen probléma ezzel csak az, hogy a blancók egyáltalán nem játszanak (még) meggyőzően, a folyamatos hiányzások miatt Zidane nehezen tudja összerakni a legideálisabb csapatot.

A fentiek miatt picit rizikósnak tartjuk a végeredményre történő fogadást - na meg ugye mégis csak a BL-ről beszélünk, ahol aztán bármi megtörténhet -, de a vendégekre kínált +0,25-ös hendikep talán megérhet egy próbát.

Amire viszont sokkal nyugodtabb szívvel fogadnánk, az két speciális tipp. Az egyik a szögletek számára vonatkozik, a Luckybet egál határa ugyanis kereken 10 szöglet. Tavaly ez mindkét meccsükön simán jött, most is várjuk az erős széljátékot, szóval jó esélyt látunk rá, hogy 5-6 sarokrúgást elvégezzenek a csapatok.

Egy másik speciális tippünk pedig első ránézésre elég erősnek tűnik: a második félidő PSG-lapszámokra vonatkozik, méghozzá ázsiai 1-es határral. Ez azt jelenti, hogy csak akkor bukjuk a pénzünket, ha a PSG a fordulás után már nem kapna egyetlen lapot sem. A meccset az angol Anthony Taylor vezeti, nem szívbajos spori, szórni fogja a lapokat, ha megérdemlik a játékosok.

{"headTitle":"PSG - Real Madrid ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-18 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szögletek száma 10 (AH) felett","odds":"1.79","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharomhun.com/fogadoirodak/luckybet/go","bookmaker":"luckybet"},{"eventTitle":"2. félidő PSG lapok 1 felett","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharomhun.com/fogadoirodak/luckybet/go","bookmaker":"luckybet"}]}
luckybet