Tenisz

Érdemes ezt a game hendikepet minél előbb levadászni

  • Cesc18

Metz és Szentpétervár is ATP versenynek ad otthont a héten, de mi most mégis Amerikába kalandozunk, méghozzá a Columbus Challengerre.

A torna az Ohio State egyetem teniszközpontjában zajlik, a szervezők pedig több diákjuknak is szabadkártyát adtak, akik az első körben ezzel szépen élni is tudtak. 

James Kent Trotter 8.00-as, Justin Boulais 4.00-es, Cannon Kingsley és Kyle Seelig 3.00-as oddsal borította a papírformát. 

Mind 1000-en kívüli játékosok, de remekül tudták kihasználni a hazai pálya előnyét. A dán Mikael Torpegaard is félig hazatér, amikor a Columbus Challengeren pályára lép, hiszen az Ohio State-re járt egyetemre. 

Torpegaard a Columbus Challenger egyik favoritja. - Fotó: Twitter

Torpegaard a Buckeyes történetének egyik legsikeresebb játékosa volt, így nem olyan meglepő, hogy Challenger szinten szép lassan meghatározó játékossá válik. Az idei szezonban már több, mint 150 helyet jött előre a világranglistán és immáron a 167. helyen jegyzik. 

Columbusban nem csak azért kell vele számolni, mert 2. kiemelt, hanem mert tökéletesen ismeri a pályát és a környezetet. Nem véletlen, hogy az eddigi két Challenger tornagyőzelme az Columbushoz fűződik. 

Idén ez már a harmadik verseny az Ohio State egyetemén és Torpegaard a télin és a nyárin is döntőbe tudott jutni. 

A dán srác a 429. Alexander Erler ellen kezd, aki kedden jegyezte első főtáblás Challenger győzelmét. Nagy bravúrt ehhez nem kellett véghez vinnie, ugyanis egy nála gyengébb játékerőt képviselő teniszezővel találkozott. 

Torpegaard viszont komoly szintugrás lesz, aki ellen mi nem sok jót jósolunk az osztráknak. Sajnos a bukik is elég alacsony szorzóval kínálják a dánt, így a 2-0 és a -4.5-ös hendikep felé érdemes kacsingatni.

Kúszik egyébként lefelé a game hendi oddsa, szóval nem érdemes sokáig várni vele. 

{"headTitle":"Alexander Erler - Mikael Torpegaard","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-18 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Game Hendikep: Torpegaard -4.5","odds":"1.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"luckybet"}]}
luckybet