Bajnokok Ligája

Egy ezresből 60 forint profitot ad a Bayern, reális ez?

  • gb1

Durván lenézik a bukik a Crvena zvezda csapatát, amely tavaly is borsot tört az európai klubóriások orra alá.

A Bayern München idén is megoldható csoportba került, hiszen a tavalyi döntős Tottenham mellett az Olimpiakoszt és a Crvena zvezdát dobta számára a gép. A menetelést könnyed módon kezdheti, hiszen a szerb bajnokot látja vendégül az Allianz Arenában, az esélyek pedig aligha lehetnének egyoldalúbbak. Őszintén szólva kicsit már túlzónak is tűnik ez az oddsszabás.

{"headTitle":"Bayern München-Crvena zvezda","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-18 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bayern","odds":"1.06","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"13.34","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Crvena","odds":"34.64","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

A bajorok tavaly csak a legjobb 16-ig jutottak, ami annak ellenére is komoly csalódás volt, hogy a későbbi győztes Liverpool ejtette ki őket. Az idei szezont ambíciókkal teli kezdte a csapat, amely komoly boostot kapott Coutinho és Perisic érkezésével. Ennek ellenére a bajnokságot kicsit döcögősen kezdték, ugyanis két győzelem mellett két döntetlen is becsusszant. Ami szembetűnő, hogy a védelemben még nem sikerült rendezni a sorokat, hiszen az elmúlt hat tétmeccsen csak egy alkalommal úszták meg kapott gól nélkül.

Szerencséjükre nyertek egy kis időt azzal, hogy a csoport legkönnyebb ellenfelét látják szerdán vendégül. A Crvena már tavaly is megízlelte a csoportkört, amikor is a Pool-PSG-Napoli trióval került szembe és ugyan otthon tisztesen helyt álltak, a három idegenbeli meccsükön 13 góllal szórták meg őket. Kisebb változások azóta történtek a szerb bajnoknál, de a különbség persze így is zongorázható a felek között.

[3170126] 2019-09-18 21:00:00 Bayern München - FK Crvena Zvezdax
FK Crvena Zvezda#serbia-fk_crvena_zvezda#5

A két csapat 2007 óta először néz majd farkasszemet és ahogy akkor, most is egyet kell értenünk abban, hogy Bayern-győzelem van kilátásban. Az oddsszabás viszont annyira nem tetszetős, hiszen még a -3-as Bajor hendikep is csak 1.92-őt fizet. Az érték inkább a zvezda-gólban lehet, hiszen a szerbek kvázi tét és nyomás nélkül játszhatnak - akárcsak kedden a Slavia -, a néha labilis müncheni védelemben pedig simán benne van egy kapott gól.

{"headTitle":"Bayern München-Crvena zvezda","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-18 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Zvezda góljai 0.5 felett","odds":"2.64","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3170126] 2019-09-18 21:00:00 Bayern München - FK Crvena Zvezdax;