EXTRA

Kidőlt a fél csapat, nem lesz halasztás, muszáj lecsapnunk rá

megosztom

Szökik az érték az oddsokból, de még időben le tudunk csapni egy duplázós szorzóra!

Kattints a játékért!

A spanyol labdarúgó másodosztály hivatalos Twitter-csatornáján nem rég látott napvilágot a hír, miszerint a szövetség elutasította a CF Fuenlabrada halasztási kérelmét, így szerdán megrendezésre kerül a Zaragoza elleni bajnoki.

A halasztási kérelmet azért adták be a hazaiak, mert egy hirtelen jött vírusos megbetegedés miatt kedden összesen 11 játékos tudott részt venni az edzésen.

 

 

 

Ezek alapján nem csoda, ha szerettek volna halasztani, de végül lesz meccs, így a 2. helyen álló és a feljutásra pályázó Zaragoza komoly esély előtt áll.  Azt nem árt tudni, hogy a Fuenlabrada idén jutott fel a La Liga2-be, szereplése pedig várakozáson felüli idáig (3-1-1).

Az eredeti oddsokhoz képest már jócskán zuhantak a vendégekre kínált szorzók, de azért még közel duplázós értéken tudjuk megfogadni a -0.25-ös ázsiai hendikepet.

UPDATE: A spanyol szövetség (RFEF) végül mégis elhalasztotta a mérkőzést.

A tippünk értelmében egy döntetlennél a tétünk felét visszakapjuk, vagyis egy biztonsági megoldást alkalmazhatunk. Az infók alapján így azért a hazaira elég kevés esély, összességében egy átlagosnál erősebb tippnek gondolom ezt a választást.

{"headTitle":"Fuenlabrada - Zaragoza","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-18 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Zaragozva -0.25","odds":"1.96","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","bookmaker":"7"}]}
pinnacle

 

megosztom