Sportfogadás

Ha minden sztárigazolás így válna be a fociban is...

megosztom

Karlsson és Dutchdota eddig kamatostul bebizonyította, miért is volt ekkora a felhajtás körülöttük.

Az idei évtől a Logibeten immáron lehetőség van arra, hogy más, hiteles(!) tippadó szolgáltatásoktól átvéve az adatot, akár senior vagy master státuszban indíthassa valaki a karrierjét. Ezzel a lehetőséggel testvéroldalunkon eddig ketten éltek, amely rizikós dolog volt ugyan, de mégis nagyon bejött.

Csatlakozz és kaszálj a Logibet szuperduójával!

Alighanem minden futballszurkoló ismerheti azt a tapasztalatot, amikor csapata leigazol mondjuk egy svéd vagy albán gólkirályt, akit aztán az edző rögtön a kezdőcsapatba küld, hogy már az első meccsen bizonyítson. Itt viszonylag könnyű orra esni, hiszen új a közeg, újak a feltételek, új a légkör is. Valami ilyesmi analógiára lehetne felhúzni Karlsson és Dutchdota példáját is, akik mindketten igencsak magas (Karlsson master, Dutchdota senior) szinten kezdték el élesben is a tippelést, miután statisztikáik alapján a legjobbak között volt a helyük. Az eredmények pedig beszédesek, az igazolások sorra lövik a gólokat.

Karlsson és Dutchdota statisztikái a Logibeten
Tippmester Tippszám Profit ROI
Karlsson* 339 +80.34 7.25%
Dutchdota** 126 +136.39 14.73%
*: Február 13. óta, **: Július 16. óta

Meglepő módon Karlsson nem a jégkoronggal hasít igazán, hiszen ott csak stagnálnak az eredményei, sokkal inkább a foci statisztikáinak köszönheti számait. Dutchdota esetében persze nincsen ilyen jellegű meglepetés, hiszen igazi e-sport-specialistaként kizárólag erre a sportágra tippel.

Dutchdota eredményessége lenyűgöző. A tipster értékét pedig tovább növeli, hogy olyan piacon veri meg hosszútávon a bukikat, ahol tudásbeli fölénye is lehet velük szemben, ez pedig hosszútávon is rengeteg profitot hajthat majd az előfizetők konyhájára.

Mint az látható tehát, mindkét tippmester leigazolása nagyon nagy húzás volt a Logibet részéről, megszolgálták a bizalmat, hogy gyakorlatilag ismeretlenül, tapasztalatlanul máris a vevők elé tolták őket. Karlsson több sportágból is hozza a profitot, Dutchdota pedig még az egyébként is nagyon magas várakozásokat is felülmúlta.

Ha meggyőztek a számok és követnéd a tippmestereket, nincs más dolgod, mint 19.99€-ért előfizetni, amelyért egy hónapig bármennyi tipster bármennyi tippjéhez hozzájuthatsz.

megosztom