Premier League

Ennél biztos több esélye van a Liverpoolnak

  • ivan
megosztom

Másodszor vesztett pontot a City a PL-ben, pedig még csak öt fordulót játszottak le. A Pool viszont még hibátlan. Odds?

Kloppék ott folytatták a bajnokságot, ahol tavaly abbahagyták / Fotó: FC Liverpool facebook

Premier League

Az öt topligát egyaránt figyelembe véve a Manchester City okozta a hétvége legnagyobb meglepetését, miután Pep Guardiola legénysége 3-2-es vereséget szenvedett a Norwich stadionjában.

A City győzelmét a kezdés előtt 1.08-ért (!) adta a    , míg a Kanárik győzelme kereken 23-as szorzót fizetett.

Ez volt a második pontvesztése a címvédő manchesterieknek az öt forduló alatt, így a megszerezhető 15 pontból csupán 10-et sikerült begyűjteniük.

Ezzel szemben viszont a Liverpool továbbra is hibátlan, Jürgen Klopp csapata 15 ponttal robog az élen, vagyis viszonylag gyorsan komoly pontelőnybe került az aranyért zajló küzdelemben.

Bár öt forduló még nagyon az eleje, azért ne feledjük, hogy tavasszal mennyire szoros volt a befutó, így az ilyen váratlan vereségek később nagyok sokba kerülhetnek.

A Liverpool ötpontos fórjához képest a bukmékerek semmit nem változtattak a bajnoki cím szorzóin, jelenleg ugyanannyiért lehet fogadni a Manchester City aranyérmére, mint a bajnokságot megelőzően.

A Vörösökre most 2,50-es oddsot kínálnak, az Égszínkékekre 1.66-ot, majd a Tottenham következik a sorban, de már csak 41-szeres szorzóval.

Az biztos, hogy ennél több esélye van a Liverpoolnak a bajnokság megnyerésére, ám mivel hétvégén következik a Chelsea elleni idegenbeli rangadó, elképzelhető, hogy bizonyos eredmények hatására ez a szám magasabbra kúszik fel, mivel eközben majd a City a Watfordot fogadja az Etihadban.

Te melyik csapatra fogadnál?

 

 

 

 

{"headTitle":"Premier League - Végső győztes ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-21 13:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester City ","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Liverpool","odds":"2.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
megosztom