Bajnokok Ligája

Nagyon adja magát ez a tipp a BVB-Barcán

  • gb1
megosztom

Nem ezzel a BL-fogadással fogunk meggazdagodni, cserében gond nélkül zöldülnie kéne.

Tippelj és nyerj ingyenes fogadási tőkét!

A halálcsoportnak kikiáltott kvartett rögtön egy Dortmund-Barcelona összecsapással rajtol, a két fél pedig több, mint 20 év után nézhet újra farkasszemet. Mindkét együttes rendszeres résztvevője a sorozatnak, a BVB az utóbbi 8/9 évben, a Barca pedig sorozatban 16. alkalommal szerepel a csoportkörben. A bukmékerek elég óvatosan bántak a háromesélyes szorzókkal, de a várakozásoknak megfelelően minden iroda a Barcelonát hozta ki favoritnak.

{"headTitle":"Borussia Dortmund-Barcelona","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-17 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dortmund","odds":"3.12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.71","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Barcelona","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Pedig a Dortmund kirobbanó formában kezdte a szezont és egy berlini kisiklást leszámítva lehengerlő focival, sorra veri ellenfeleit. Legutóbb a közvetlen rivális Leverkusent küldték haza egy laza 4-0-lal, bár a meccs képe alapján ott kisebb csoda volt, hogy megúszták kapott gól nélkül. A csapat egyik talizmánja, az ifjú angol válogatott Sancho két gólpasszal vette ki a részét a sikerből, így pedig 18-nál jár a 18/19-es szezont is beleértve. Ezzel a mutatóval a top 5 ligában az első helyen áll és a második Messi is csak 13-at jegyez.

Egy másik statisztikában is van kiemelkedő támadójuk - a pont a Barcelonától megkaparintott Alcácer nyolc tétmeccsen (klub és válogatott) már 10 találatnál jár, ezáltal pedig jelenleg ő Európa legveszélyesebb csatárja. Ugyan a csoport ezúttal elég masszív, de jó jel lehet, hogy az utóbbi 5/6 szezonban sikerült az egyenes kieséses szakaszba jutniuk.

[3170188] 2019-09-17 21:00:00 Borussia Dortmund - Barcelonax

A spanyol bajnoki címvédő Barcelona hasonlóan keddi ellenfeléhez jól, de nem kisiklásmentesen indította a 19/20-as idényt. A La Ligában jelenleg csak ötödik helyen álló alakulatban idén még nem lépett pályára Messi és természetesen nem kis részben hiányának tudták be például a Bilbao elleni szezonnyitó vereséget is. Jó hír a katalán szurkolóknak, hogy az ötszörös aranylabdás játékos elutazott a csapattal Dortmundba, de pályára lépése még közel sem biztos.

Ami eléggé szemet szúr a Barca idei tétmeccsein, hogy az még oké, hogy Messi nélkül a támadás nem ment mindig olajozottan, de a védelemben is bajok vannak. Eddig egy bajnokit sem úsztak meg kapott gól nélkül, sőt az utóbbi hármon egyaránt kettőt kaptak, a BVB-nél jóval gyengébb támadópotenciállal rendelkező együttesektől.

Tudtad? A Signal Iduna Park 81.359 férőhelyével a Bajnokok Ligája sorozatának második legnagyobb stadionja. Az első helyen a Camp Nou áll, amely 99.354 néző befogadására képes.

A múltbeli BL-statisztikák inkább a vendégek sikerét vetítik előre - a katalánok az utóbbi 12 meccsükből csak egy alkalommal szenvedtek vereséget, míg a Dortmund mindössze 2/8-at húzott be. Mivel azonban mindketten remek formában vannak, így a kimenetelt ezúttal nehezen belőhetőnek ítéljük, a találatokat ellenben simán szállíthatják, főleg ha a gólcsend korán megtörik majd az összecsapáson.

{"headTitle":"Borussia Dortmund-Barcelona","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-17 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Minkét csapat szerez gólt + 2.5 gól felett","odds":"1.67","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3170188] 2019-09-17 21:00:00 Borussia Dortmund - Barcelonax;
megosztom