Bajnokok Ligája

Nem hinnénk, hogy Orbanék üres kézzel távoznak Portugáliából

  • gb1

A Benfica-Lipcse párosítás abszolút háromesélyes papíron, de mi inkább a vendégekben bízunk.

Tippelj és nyerj ingyenes fogadási tőkét!

A keddi BL-játéknap egyik radar alatt futó meccsén két magyar válogatott, azaz Gulácsi Péter és Willi Orban is a gyepre várható, amikor a Lipcse az Estadio da Luz-ban lép pályára. A sorsolás elég kegyes volt honfitársaink csapatához, hiszen egy elég kiegyensúlyozott kvartettet húztak ki számukra, amelyben könnyen lehet, hogy a végén az idegenben szerzett egységeknek lesz döntő jelentősége. Az első összecsapáson a szorzók alapján meg is lesz az esélyük a pontszerzésre, ugyanis az oddsmesterek teljesen egálra lőtték be az esélyeket, igazi ki-ki meccs van kilátásban.

{"headTitle":"Benfica-Leipzig","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-17 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Benfica","odds":"2.67","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.56","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"RB Leipzig","odds":"2.69","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Julian Nagelsmann fiai önbizalommal teli érkeznek Portugáliába, miután hétvégén 1-1-re tartották a német rekordbajnok Bayern Münchent. Jelenleg vezetik a Bundesligát és mióta a fiatal tréner átvette a csapatot, nem szenvedtek egyetlen vereséget sem. Persze sok idő még nem telt el, de Nagelsmann munkája korán beérett, ha pedig sikerül ezt az arcukat mutatni a BL-ben is, akkor simán meglehet a legjobb 16.

A 32 éves tréner mellett a csapatkapitány, Willi Orban is nyilatkozott a sajtónak - az alábbiakat mondta a bekk. "Tavaly 34 meccsen keresztül harcoltunk azért, hogy most itt lehessünk a BL-ben. Most élvezni akarjuk ezt a kalandot. Szeretnénk megmutatni mit tudunk és továbbjutni. Nagyon szoros meccsre számítok kedden, hiszen a Benfica komoly támadótehetségekkel van megáldva. Ha hamar játékba lendülünk, akkor képesek leszünk pozitív eredményre. Természetesen ez a célunk." - nyilatkozta a magyar válogatott védő.

[3170195] 2019-09-17 21:00:00 Benfica - RB Leipzigx

Az is a vendégek malmára hajtja a vizet, hogy a Benficából továbbra is hiányzik hét játékos, így a Gil Vicente ellen pályára küldött kezdő várható újfent. Az sem javítja az esélyeiket, hogy a tavalyi El-kiírásban kispadról elküldött mesterük, Bruno Lage ezúttal is csak a lelátóról nézheti a találkozót. A lisszaboniak ráadásul mindössze két hazai találkozójukat nyerték meg a BL-ben az utóbbi nyolcból. Az utóbbi három évben a Napoli, Basel, CSKA és a Man United is győzelemmel távozott az Estadio da Luz-ból.

Tudtad? A Lipcse portása, Gulácsi Péter kapta eddig a legkevesebb gólt a Bundesliga idényben (3), továbbá ő rendelkezik a második legtöbb védéssel a ligában.

Mindent összevetve ugyan úgy véljük, hogy jócskán benne van a pakliban, hogy a remek formában lévő Lipcse nem távozik üres zsebbel Portugáliából, így egy ázsiai hendikeppel megtámogatott vendég sikert húzunk be. A +0.25-ös fogadás döntetlen esetén is félnyertes és csak hazai győzelem esetén bukna el teljesen.

{"headTitle":"Benfica-Leipzig","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-17 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lipcse +0.25 (ÁH)","odds":"1.69","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3170195] 2019-09-17 21:00:00 Benfica - RB Leipzigx;