NFL

Újabb pofont osztanánk ki a bukiknak - ez a line is elmért?

  • LuckyLuck
megosztom

A New York Jets és a Cleveland Browns összecsapásával zárul a 2019-es NFL szezon második játékhete.

A hétvégén remekül debütált az 5+1 tippes cikk, hiszen mind a hat játékos speciális fogadás zöldült. A fordulónak azonban még nincs vége, kedd hajnalban üthetünk még egyet a fogadóirodákon a New York Jets és a Cleveland Browns összecsapásán.

Mindkét csapat vereséggel indította a szezont, a csorba kiköszörülésére pedig a vendégeknek van jobb esélyük. Egyrészről, mert minőségibb kerettel rendelkeznek, másrészről a Jets elvesztette a kezdő irányítóját. Sam Darnold mononukleózis miatt nem tudja vállalni a játékot, a kiesése pedig rendesen átírta az esélyeket. A tavalyi 1/3-ast az a Trevor Siemian helyettesíti majd, aki tavaly kereken nulla másodpercet töltött a pályán. 

Darnold hiányában különösen gyenge meccse lehet Robby Anderson elkapónak. - Fotó: NFL

Nem túl jó hír ez a Jets offense-nek, noha Siemian nem annyira rossz második opció, de nagy dolgokat azért ne várjunk tőle. Éppen ezért egy visszafogottabb passzjátékra számítok, sokkal inkább Le'Veon Bell-lel a futójátékot erőltethetik le a Browns torkán. Illetve működhetnek a rövidebb passzok a futó és a főként slotból támadó Jamison Crowder felé. Ez pedig egy újabb gyenge meccset jelenthet Robby Anderson elkapónak, aki az első héten is elég siralmas játékot tett a pályára a Buffalo ellen. 

Hét passz is ment Anderson felé, de csak hármat kapott el belőle, amiből mindössze 23 yardot szedett össze. 

Tény, hogy nem volt egyszerű dolga, hiszen Tre’Davious White személyében a liga egyik legjobb cornere tapadt rá szinte az egész meccsen. Hasonlóra számíthat a Cleveland ellen is, a vendégeknél Denzel Wardra vár a New York-i 11-es semlegesítése. Ward tavaly talán a legjobb rookie corner volt a ligában és Andersonnál jobb elkapókat is féken tudott tartani. 
 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<


Ugyan a fiatal védő ezt a szezont nem kezdte olyan jól, de az egész csapat pocsékul játszott a Titans ellen. Valószínűleg megtörtént a fejmosás és New Yorkban már egy jóval összeszedettebb és még harapósabb Clevelandet láthatunk majd, akik főműsoridőben mutathatják meg, hogy miért is tartották a szezon előtt őket rájátszás esélyes csapatnak. 

Visszatérve Andersonra, a bukik által kínált 46.5-ös line elég magasnak tűnik úgy, hogy kemény védőt kap majd és csereirányítóval játszanak. Nem gondolom, hogy Siemiant sokszor passzoltatják majd Ward irányába. Andersonnak egyébként tavaly sem volt jó meccse a Cleveland ellen, hiszen mindössze 22 yardja volt TD nélkül és még a saját térfelükön el is veszített egy labdát, amit éppen Ward ütött ki a kezéből...

{"headTitle":"New York Jets - Cleveland Browns","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-17 02:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Robby Anderson 46.5 alatt","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet

 

megosztom