Extra

Új fogadóirodák a hatharom.com kínálatában

megosztom

A hatharom.com-nál azt valljuk, hogy minél nagyobb a kínálat, annál kisebb a kockázat, így most örömmel jelentjük be, hogy oldalunk új fogadóirodákkal kötött partnerségi megállapodást.

 

Magyarországon elsőként a hatharom.com-on jelenik meg a Luckybet, amely egy 2017-ben alapított játékszervező oldal. A luckybet.com-on a sportfogadás mellett kaszinó, póker, bingó, backgammon játékokra is lehetősége van a játékosoknak.

A Luckybet kínálata és a szorzók minősége megfelel a nemzetközi átlagnak, a be- és kifizetések terén is számtalan opció közül lehet választani.

A fogadóiroda nagyon erős a bónuszok és a promóciók terén, hiszen egyszerre hat állandó akcióval várja a játékosokat, például az új regisztrálóknak 100 EUR értékű üdvözlő bónuszt kínál.

Ugyanakkor fontos kiemelnünk, hogy ezeknek a bónuszajánlatoknak extrém nehezek a forgatási követelményeik!

 

>>A regisztráció során a 'Promo Code' mezőbe az alábbi bónuszkódot használd<<
1 0 5 8 9 4.


A Luckybet-en havonta 65 000 eseményre fogadhatunk, élőben pedig 30 000 eseményre kínálnak szorzókat és nyitnak piacokat. Kifejezetten előnyös a multiview funkció, amelynek segítségével egyszerre több eseményt is nyomon tudunk követi és az is felhasználóbarát funkció, hogy a játékosok három különböző felület közül választhatnak. Sajnos a Luckybet magyar nyelven egyelőre nem elérhető.

Részletes terembemutatónkat és személyes tapasztalatok alapján megírt értékeléseinket ITT tudod elolvasni!

luckybet

 

 

  •    

Bár elsőre furcsának tűnhet, hogy sportfogadással kapcsolatban a világ egyik legismertebb pókeroldalára hivatkozunk, de a helyzet az, hogy bizony a partypokeren fogadni is lehet. Sőt.

Az oldal a Magyarországon egykoron rendkívül népszerű Bwin partnere, vagyis tulajdonképpen a partypokeren keresztül a Bwinen játszhatunk. Két rendkívül erős márkáról van tehát szó, vagyis a megbízhatóság terén kiemelt erejű platformról beszélünk. Az oldal elérhető magyar nyelven és magyar ügyfélszolgálat is a rendelkezésre áll.

Üdvözlő bónusz a sportfogadás-részlegen nincsen, viszont az oldalon lehet póker bónuszt szerezni, amelynek igényléséhez csak egy befizetés szükséges.

 

Részletes terembemutatónkban megtalálsz minden fontos információt a fogadóirodáról.

partypoker
megosztom