Tenisz

Kúszik fel a japán szorzója, ennyiért már bűn kihagyni!

  • Cesc18
megosztom

A múlt héten döntőző Misaki Doi kemény csatára kényszerítheti Kiki Mladenovicot az oszakai torna első körében.

A WTA mezőnye ezen a héten is Ázsiában állomásozik, hiszen három helyszínen is tornát rendeznek. A legtöbb pénzt Oszakában osztják szét, ahol ennek megfelelően elég komoly nevek teszik tiszteletüket. Hazai részről a korábbi világelső Naomi Osaka a legesélyesebb a trófeára, de érdemes lesz odafigyelni Nao Hibinóra és Misaki Doira is, akik múlt héten éppen egymás ellen döntőztek Hirosimában. Előbbire vár az egyszerűbb feladat, de fogadás szempontjából utóbbi mérkőzése az érdekesebb. 

{"headTitle":"Kristina Mladenovic - Misaki Doi ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-17 10:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mladenovic jut tovább","odds":"1.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Doi jut tovább","odds":"2.71","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Doira a világranglistán 44. helyén álló Kristina Mladenovic vár, aki az előző héten ugyancsak nem szerepelt rosszul, hiszen Zhengzhouban az elődöntőig menetelt, igaz, ott Petra Martic elég könnyedén intézte el. 

A bukik a francia lányt hozták ki favoritnak és az oddsmozgások alapján a fogadók is inkább Mladenovic felé húznak. Így viszont egyre csábítóbb Doi szorzója, ami már 2.70 felett jár, pedig 2.50 is volt. 

Doi döntőből érkezett Oszakába. - Fotó: WTA

Tény, hogy Doi végig teniszezte a múlt hetet, olyannyira, hogy még a páros fináléban is érdekelt volt, amit Hibino oldalán sikeresen be is húzott. Ugyanakkor a US Open után bőven volt ideje rápihenni erre a két japán versenyre, az ázsiai játékosok pedig híresen jók fizikálisan, így egyáltalán nem féltjük Doit. Ráadásul az utazás nem vett el sok időt és két napja volt regenerálódni, aminek elegendőnek kell lennie. 

Illetve azt se felejtsük el, hogy szombaton még Mladenovic is pályán volt és rá hosszabb repülőút várt Kínából Japánba. 
 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<


Mire fogadjunk?

Nem gondoljuk, hogy különösebben befolyásoló tényező lesz az, hogy Doi sokat volt pályán az előző héten. Az önbizalma az elvesztett döntő ellenére is rendben lehet, játékban jó szintet hoz, a hazai közönség támogatására pedig bátran támaszkodhat. 

Szívós, nehéz ellenfél, nem is szeret ellene ütni Mladenovic. 

Miután szépen felkúszott már a japán szorzója, így elég baráti pénzt fizet az is, ha +1.5-ös szett hendikeppel fogadunk rá. 

{"headTitle":"Kristina Mladenovic - Misaki Doi ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-17 10:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szett hendikep: Doi +1.5","odds":"1.76","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
pinnacle

 

megosztom