Sportfogadás

Tippelj ingyen a BL-re és vidd el a 30 milliós nyerményt

megosztom

Az Unibet a Bajnokok Ligájára is kvízjátékkal készült, mutatjuk a kérdéseket és a válaszainkat.

Kedden hosszú várakozást, majd selejtezősorozatot követően elrajtol a világ legjobb klubfoci tornája, azaz a mindenki által imádott Bajnokok Ligája. A csoportkör első fordulójában máris parádés összecsapásokra kerül sor, az     pedig szokásához híven nem hagyott minket játék nélkül.

Kattints és játssz ingyen!

Ezúttal is mindössze annyit kell tenned, hogy kitöltöd a hat kérdésből álló tesztet, amelyek a A BL-csoportkör nyitófordulójának meccseire vonatkoznak. Az ajánlatot az főoldalán és a "Promóciók" menüpont alatt is megtalálhatod.

Ha telibe trafálod mind a hat tippet, akkor 30.000.000 forint ütheti a markodat

- míg ha több telitalálat is születik, akkor a nyeremény arányosan kerül elosztásra.

 

>>A játékban való részvétel ingyenes, csak egy Unibet-regisztráció szükséges hozzá. Ha még nincs ilyened, akkor ide kattintva 1 perc alatt most megteheted! <<

 

Arra persze ne számítsunk, hogy szuper egyszerű kérdéseket kell megválaszolni, hiszen hatból három elég lutrinak tekinthető, mint például, hogy pontosan hány szöglet lesz az Atléti-Juvén. Vannak azonban egy fokkal barátságosabbak is, amik szintén nem egyszerűek, de talán reálisabban belőhetők. Ezekből állítottunk össze egy hármas kombit, amihez 10% profitnövekedést is kapunk, ezáltal pedig majdnem 50-szeres oddsot ér.

{"headTitle":"Bajnokok Ligája csoportkör - 1. forduló","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"Eredő odds: 49.57","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Napoli-Liverpool - Liverpool nyer","odds":"2.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Ajax-Lille - Mindkét csapat szerez gólt - igen","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Dortmund-Barcelona - Pontos eredmény 2:2","odds":"10.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet

Felhasználási feltételek

 • A promóció 2019/09/17 21:00-ig CET érhető el.
 • Egy adott felhasználó számára csak egy bejegyzés megengedett.
 • A játékosoknak meg kell tippelniük a játékon belül feltett kérdésekre a választ pontosan.
 • Az nyer, aki a legtöbb válaszra válaszol helyesen.
 • Ha egynél több nyertes van, akkor a nyertesek osztoznak a nyereményen.
 • Ha senkinek sem sikerül helyesen válaszolnia az összes kérdésre, a legtöbb helyes tippel rendelkező játékosok között 7 500 000Ft osztanak szét. 
 • A játékba történt bejegyzésnek az számít, amit a számítógép bejegyzésnek rögzít. A szolgáltató és a kiadó nem vállal felelősséget a transzfer közben elveszett vagy rosszul rögzített adatokért. Mágneses átiratok (magnetic transcripts) nem számítanak bejegyzés bizonyítékának.
 • A nyereményekhez a játékosoknak helyesen kell válaszolniuk a kérdésekre.
 • A nyertesekkel a mérkőzést végét követően 30 napon belül felveszik a kapcsolatot. Az eredmény megtekintéséhez lépj a "Tippjeim" menüpontra.
 • Az eredmények a hivatalos Bajnokok Ligája oldalról lesznek hitelesítve.
 • Az Unibet fenntartja a jogot arra, bármikor megváltoztassa a promóció szabályait, vagy megszüntesse azt.
 • Az Unibet általános felhasználási feltételei érvényesek.

 

megosztom