Extra

Bajnokok Ligája-kibeszélő a Discordon!

Nem akármilyen minőségű futballal indul a Bajnokok Ligája új szezonja, az előttünk álló napokban fantasztikus párosítások kerülnek megrendezésre.

Véget ért a négyhónapos pauza, a héten ismét útjára indul a labda a világ legnépszerűbb kupasorozatában. A Bajnokok Ligája idei kiírása semmivel nem tűnik unalmasabbnak, mint a tavalyi, sőt, talán a mostani szezonban van a legtöbb potenciális esélyese a sorozatnak.

Szerencsére rögtön belecsapnak a lecsóba a csapatok, hiszen a sorsolásnak köszönhetően már az első csoportkörös fordulóban olyan meccseket rendeznek, amelyek akár a végelszámolásnál is megférnének.

Kedden például a 2013-as döntős a 2015-ös győztessel játszik, avagy a Borussia Dortmund a Barcelonát fogadja a Signal Iduna Parkban. A címvédő Liverpool nápolyi vendégjátéka is igazán izgalmasnak ígérkezik, de a Chelsea - Valencia vagy éppen a Gulácsi Péterrel és Wili Orbannal felálló Lipcse lisszaboni meccse is látványos lehet.

Szerdán aztán két döntőnek is beillő rangadóval folytatódik az orgia, az Atlético Madrid a Juventust, a Paris Saint-Germain pedig a Real Madridot látja vendégül.

 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

Lesz miből tehát csemegézni, de a bőséges kínálat miatt nem árt, ha már most elkezdjük feltérképezni a meccseket. Erre kiváló felületet biztosít a Hatharom és a Logibet közös Discord-szervere, ahol már több, mint 800 sportfogadó alkotja a közösséget.

A hétfői naptól a legnagyobb meccsekre külön csatornákat indítunk, ahol kizárólag az adott mérkőzéssel kapcsolatban lehet beszélgetéseket kezdeményezni.

Így lehetőséged lesz kibeszélni az esélyeket, megvitatni a csapathíreket és megosztani a tippötleteidet is, nem is beszélve a profi tippmesterek - szeptemberben még - ingyenesen elérhető élő tippjeiről! Tudjátok, több szem többet lát! Szóval nincs más dolgod, mint csatlakozni Magyarország legnagyobb sportfogadó közösségéhez!

 

Hogyan tudok csatlakozni a Discordhoz?

1. Regisztrálj ingyenesen a Discordra ide kattintva

2. Csatlakozz ide kattintva a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerveréhez!

3. Ha akarod, le is töltheted az alkalmazást a gépedre ide kattintva.

4. Ha akarod, le is töltheted a Discordot a telefonodra is az Apps Store-ból vagy a Play Áruházból.

 

Nálad mi az első forduló legerősebb tippje?

 

 

 

 

2019-09-17;42
2019-09-18;42