Tippjáték

Játssz velünk a BL első körében, és nyerj tízezres ingyen fogadást!

Végre felcsendül a libabőrt hozó dallam - ne hagyd ki legújabb, LuckyBettel közös játékunkat!

Óriási, kis túlzással döntőbe illő párosításokkal indul a 2019/20-as Bajnokok Ligája kiírás főtáblájának első csoportköre. Kedden a Borussia Dortmund csap össze a Barcelonával, szerdán pedig a Paris Saint-Germain mérkőzik meg a Real Madriddal, de a Napoli-Liverpool, vagy az Atléti-Juve is komoly szórakozást ígér. Meg persze reméljük egy kis szotyiravalót is.

Ahogyan azt már megszokhattátok tőlünk, szeretünk egy lapáttal rátenni az izgalmakra, és ez most sem lesz másképp. Legújabb játékunkat ráadásul új partnerirodánkkal, azaz a   -tel karöltve prezentáljuk nektek. Ezáltal akik most regisztrálnak a luckybet.com-ra és játszanak a tippjátékon, extra ingyen fogadással a zsebben kezdhetik LuckyBetes pályafutásukat.

A legjobb tippelők között ugyanis 100 eurónyi ingyenes fogadást osztunk szét, a részvétel pedig díjmentes! 

 

Kattints a képre és játssz!

Nincs más dolgotok, mint a szeptember 17-18. között a Bajnokok Ligája első csoportkörének keretében megrendezésre kerülő futball mérkőzésekre (összesen 16) tippelni és reménykedni, hogy a legjobbak között végeztek. A felületet a Hathárom főoldaláról a "Tippjátékok" menüpont alatt éritek el.

 

>>>Kattints ide és indulhat a játék<<<


Díjazás - a luckybet.com jóvoltából 
 

1. díj: 30 EUR értékű freebet 
2. díj: 25 EUR értékű freebet 
3. díj: 20 EUR értékű freebet 
4. díj: 15 EUR értékű freebet 
5. díj: 10 EUR értékű freebet

 

A nyereményre való kvalifikáció fő feltételei:

luckybet

 

Jó játékot és sok sikert kívánunk mindenkinek!