Premier League

Két jól fizető tippünk is van a hétindító PL-meccsre

  • Tomihmv
megosztom

Két tippet is találtunk a hétfő esti Aston Villa-West Ham Premier League mérkőzésre.

Fabianski és csapata eddig jól teljesít a bajnokságban. - Fotó: twitter.com/WestHam

Egy mérkőzés maradt hátra az angol élvonalbeli bajnokság ötödik köréből, hétfőn este Birminghamben az Aston Villa és a West Ham csap össze.

A hazaiak két vereséggel rajtoltak, hiszen a Tottenhamtől és a Bournemouthtól is kikaptak, majd jött az első - és eddig ezidáig egyetlen - siker hazai pályán az Everton ellen. Ettől úgy megtáltosodtak, hogy a Ligakupában 6-1-re verték a Crewe csapatát, azonban augusztus utolsó napján 10 emberrel kikaptak a Crystal Palace-tól, így perpillanat kieső helyen állnak.

Egyre masszívabbnak és magabiztosabbnak tűnik ez a Villa, de ez egy meccset leszámítva, édeskevés a világ legerősebb bajnokságában. Ahhoz, hogy Dean Smith csapata megragadjon az élvonalban eredmények kellenek, méghozzá az olyan mérkőzéseken, mint a hétfő esti összecsapás.

A West Ham ellen egyébként Trézéguet eltiltás, Kodija és Chester sérülés miatt nem lép pályára a újonc hazaiaknál, míg Targett és Hassan játéka erősen kérdéses.
 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

pinnacle

Ami a vendégeket illeti, a West Ham egy irgalmatlan pofonnal kezdett, hiszen hazai pályán 5-0-ra kapott ki a Manchester Citytőtől. Ezt követte egy remi a Brighton otthonában, majd ezután nem tudott hibázni Pellegrini csapata. A bajnokságban Watfordban tudott nyerni 3-1-re, a Ligakupában Newportban 2-0-ra, majd a válogatott meccsek miatti kéthetes szünetet megelőzően a Norwichot múlta felül 2-0-ra Londonban, így pedig igen előkelő helyen tanyáznak.

A WHU az eredményeit egyébként a szerencsés sorsolásának is köszönheti, hiszen egy újonccal is találkozott már, míg a tavalyi meglepetéscsapat, a Watford a hétvégéig egy totál széteső gárda benyomását keltette, ugye már edzőcsere is volt a klubnál.

Persze amellett sem szabad azért elmenni, hogy a gárda védekezése a nyitónapon átélt sokk után teljesen összeállt, míg elől az új igazolás, Haller megállíthatatlannak tűnik, hiszen a hat bajnoki WHU-gólból három az ő nevéhez fűződik.

A vendégeknél egyébként Antonio és Reid marad ki hétfő este.

Így, hogy még mindig a szezon elején járunk és a Villa lesz a pályaválasztó, egy teljesen háromesélyes találkozóra van kilátás, ahol bármilyen eredmény benne van a pakliban, mindezt pedig a bukmékerek is alátámasztják szorzóikkal. Ugyanakkor a felek stílusából és az eredménykényszerből arra következtetünk, hogy egy brusztolós kilencven perc vár ránk, ahol nem a kisasszonyfutball és a gólok kerülhetnek előtérbe.

Mindezek tükrében pedig véleményünk szerint megérheti lapokra fogadni ilyen kis határon, hiszen eddig remekül "termelnek" a felek (a Villa kilenc, a West Ham hét büntetőlapnál tart idén). Ám kevés gólba is érdemes lehet fektetni, hiszen az oddsmesterek rengeteg találatot várnak, így igen jó oddsot kapunk, igen magas határon (a két fél idei nyolc bajnokijából ez a line négyszer nyert volna és egyszer a tét visszajárt volna).

{"headTitle":"Aston Villa - West Ham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-16 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Büntetőlapok száma 4 felett (ázsiai lapok)","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"3 gól alatt (ázsiai gólok)","odds":"1.813","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3055778] 2019-09-16 21:00:00 Aston Villa - West Ham Unitedx;
megosztom