Puskás-díj

Zsóri Dani felkúszott Lionel Messire

  • ivan
megosztom

Fellépett a második helyre a fogadóirodák rangsorában a 18 éves magyar támadó, Messi oddsa viszont nem változott.

 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

 

Múlt héten írtunk meg, hogy miként állnak Zsóri Dániel esélyei a FIFA Puskás-díj 2019-es versenyében. Mint ismert, a 18 éves magyar támadót bekerült a szűkített hármas listára, így az ötszörös aranylabdás Lionel Messivel és kolumbiai Fernando Quinteróval küzdhet meg a legszebb gólért járó trófeáért.

A győztes kilétét egy a FIFA által összeválogatott, egykori klasszis labdarúgókból áll zsűri szavazza majd meg, így nehéz megjósolni, hogy pontosan milyenek is az esélyek.

Mindenesetre a fogadóirodáknál tudunk fogadásokat kötni a győztesre, az    nél pedig Zsóri Dániel szorzója egyre kisebb. A TOP3-as lista kihirdetésekor még ötszörös szorzójával Zsóri a 3. a legesélytelenebbnek számított a díjra, azonban mostanra beelőzte Quinterót és már csak 3.25-ért mérik a magyar fiú sikerét.

Lionel Messi átemelős góljának szorzója viszont meg sem mozdult, a Barcelona zsenijének Puskás-díja 1.36-ért fogadható. A 2019-es Puskás-díj győztesét szeptember 23-én hirdetik majd ki.

 

>>Kérem az Unibet-bónuszt és fogadok Zsóri góljára <<

{"headTitle":"Puskás-díj 2019","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-23 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lionel Messi ","odds":"1.36","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Zsóri Dániel","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Fenando Quintero","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}

 

megosztom