Ligue 1

1,68-ért gond nélkül zöldülhet ez a fogadás a francia derbin

megosztom

A bajnokságot pocsékul kezdő Monaco vasárnap este a Marseille csapatát fogadja, furcsa módon favoritként.

Azért nem kis nevek alkotják a monacói keretet. fotó: Twitter

A Ligue 1 ötödik fordulóját a Monaco-Marseille párharc zárja, amely a liga egyik legnagyobb derbije. A szezont egyik fél sem kezdte valami jól, de kétségtelenül a tavaly is szenvedő Monaco van rosszabb formában, a bukmékerek mégis Fabregasékat hozták ki favoritnak.

{"headTitle":"Monaco-Marseille","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-15 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Monaco","odds":"2.40","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/540217400","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.60","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/540217399","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Marseille","odds":"2.80","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/540217398","bookmaker":"23"}]}

A hercegségiek ugyan kezdik összekapni magukat, de továbbra is súlyos hiányosságok láthatók a játékukban. Ez főleg a védelemre igaz, amit jól mutat, hogy az új kiírásban eddig ők kapták a legtöbb gólt. Az első szekciót legalább sikerült időben megerősíteni és a Ben Yedder-Slimani duó nem is habozott sokáig, az első két meccsükön négy gólt vágtak.

A keret amúgy elég komoly nevekből áll, de egyelőre nem alkot megfelelő egységet - ezen az sem segít, hogy egy sor játékos van kényszerpihenőn, Jemerson pedig eltiltását tölti. A csapat elsőszámú kapusa, Lecomte mindezek ellenére bizakodóan nyilatkozott a meccsel kapcsolatban. "Most már nem lehet tovább idő kérdése, szerintem készen állunk. Nincs több kifogás, kőkeményen kell dolgoznunk. Nem lesz könnyű, de szeretnénk megszerezni az első győzelmünket." - mondta eltökélten a 28 éves francia portás.

[3057468] 2019-09-15 21:00:00 Monaco - Marseillex;5

Villas-Boas fiai egy fokkal jobban rajtoltak és hét ponttal jelenleg a 11. helyet birtokolják, ám egy győzelem a dobogóra katapultálná őket. Zsinórban két győztes meccsről érkeznek, ezért is érdekes, hogy a bukik miért a hazaiakat favorizálják. Persze ezek nem voltak különösen meggyőző összecsapások, de joggal bízhatnak például a remek formában lévő nyáron igazolt csatárban, Dario Benedettóban és abban, hogy a csapatösszhang is egyre jobb a pályán. Az is dob az önbizalmon, hogy az utóbbi öt idegenbeli meccsükön veretlenek maradtak.

Tudtad? A két csapat utóbbi 46 meccséből 18 Marseille- és 15 Monaco siker született, valamint 13 alkalommal döntetlennel zártak. Az utóbbi 9/10 összecsapásukon mindkét fél betalált.

Nos a háromesélyes oddsokkal nemigazán értünk egyet, annak ellenére sem, hogy nem lenne bombameglepetés, ha a megerősített csatársorú Monaco végre nyerne egy bajnokit. A két csapat utóbbi három tétmeccséből kettő döntetlennel zárult, de a kimenetel helyett ezúttal érdemesebb lehet a gólváltásba fektetni, ami menetrendszerűen érkezik a összecsapásaikon.

{"headTitle":"","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Minkét csapat szerez gólt - igen","odds":"1.68","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3057468] 2019-09-15 21:00:00 Monaco - Marseillex;
megosztom