Sportfogadás

Velük nyernénk vasárnap - 5+1 tipp!

  • LuckyLuck

Íme hat olyan játékos speciális line, ahol nem értünk egyet a fogadóirodákkal.

A tavalyi NFL-szezonban megszokhattátok már tőlem, hogy a kiemelt meccsekre (MNF, TNF) játékos speciális tippel rukkoltam elő, míg a vasárnapi meccsdömpingre a fórumos naplóban osztottam meg a tippötleteim. Utóbbi az idei szezonban annyit változik, hogy 5+1-re faragom le a tippek számát, tehát csak a legerősebbeket küldöm játékba. Csapjunk is bele a lecsóba!

1. Julio Jones vs PHI Eagles

Az Atlanta 30 éves sztárelkapója felemás teljesítménnyel kezdte az új idényt, hiszen a tavalyi szezonnal ellentétben most nem kellett a 9. játékhétig várnia, hogy touchdownt szerezzen, ugyanakkor a 6 elkapásból 31 yard nem túl veretes. Az Eagles ellen gyorsan kozmetikázhat a yard mennyiségén, miután Philadelphiában finoman szólva sem a secondary a védelem legerősebb egysége. Ezt a Washington is kihasználta a múlt héten, Case Keenum 380 yardot passzolt ellenük, amiből az újonc Terry McLaurin 125-öt kaparintott meg. Jones még nagyobb fejtörést okozhat, pont úgy, mint egy éve, amikor 10 elkapásból 169 yardot csinált a Philly ellen. 

2. Darren Waller vs KC Chiefs

A második kiszemeltem az Oakland tight endje, akinek az első héten is bizalmat szavaztam. Akkor az első drive után már lehozta az overt és végül 70 yardnál állt meg. Waller rettentő jó fizikális adottságokkal rendelkezik és komoly potenciál van benne, csak éppen eddig sérülés vagy eltiltás miatt ezt nem tudta megmutatni. Az Oaklandben úgy tűnik megtalálta a helyét és Grudentől meg is kapja a maximális bizalmat. Egy kicsit csalóka azért a teljesítménye, mert a Denver tavaly sem volt jó a TE-k levédekezésében, ugyanakkor ez a Chiefs-nek sem erőssége, szóval újabb jó meccse lehet Wallernek, attól pedig nem kell félni, hogy nem kap elég lehetőséget, hiszen az első héten az összes snap-nél pályán volt. 

3. Tyler Lockett vs PIT Steelers

A Seattle játéka alapvetően a futásokra épül, de a passzoknál Lockett az egyik legveszélyesebb fegyver. Az első héten mindössze egy elkapása volt, abból viszont TD lett, méghozzá egy 44 yardos. A Pittsburgh ellen gyakrabban keresheti Russell, ugyanis az acélvárosiak már tavaly sem brillíroztak a slot elkapók ellen és Lockett az útvonalai nagy részét slotból futja meg. 
 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<


4. Austin Ekeler vs DET Lions

A Los Angeles-i futó brutálisan elkezdte a szezont, a Colts ellen 154 scrimmage yardot és 3 touchdownt tett be a közösbe, amivel masszívan kivette a részét a győzelemből. Ekelernek hasonlóan jó meccse lehet a Detroit ellen is, miután a Lions az első héten az arizonai David Johnsonnal sem tudott mit kezdeni. 

5. Kyle Rudolph vs GB Packers

Waller mellett Rudolph volt a másik olyan TE, aki az összes snap-nél a pályán volt, ám amíg az oaklandi brillírozott, addig a minnesotai kereken nulla elkapással zárt. Persze nem is nagyon volt lehetősége, hiszen mindössze egy passz ment felé. A Green Bay ellen valószínűleg többet keresi majd őt Cousins, de a sajtfejűek alapvetően nem rosszak a tight endek levédekezésében, így Rudolph-tól újabb szerény meccset várok. 

+1. Phillip Lindsay vs CHI Bears

A denveri runnigback veszélyes fegyver, de a Chicago front 7-je a liga elitjébe tartozik, ellenük hatékonyan futni nem egyszerű. Ráadásul Lindsay nem is kezdte csúcsformában a szezont, az Oakland ellen 11 futásból csak 43 yardja volt. Ott van mellette Royce Freeman is, akivel nagyjából fele-fele arányban osztoznak a cipeléseken. Meglepne, ha ez a meccs Lindsay-ről szólna...

{"headTitle":"NFL, 2. játékhét","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-15 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Julio Jones fogadó yardjai 94.5 felett","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Darren Waller fogadó yardjai 48.5 felett","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Tyler Lockett fogadó yardjai 74.5 felett","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Austin Ekeler rush és fogadó yardjai 94.5 felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Kyle Rudolph fogadó yardjai 28.5 alatt","odds":"1.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Phillip Lindsay futott yardjai 45.5 alatt","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}