Tipp

Egyértelmű, hogy le kell csapni erre a 4-es oddsra

  • Cesc18
megosztom

Lassan klasszikussá növi ki magát a Québec Grand Prix, amelyet péntek este 10. alkalommal rendeznek meg. A mezőny ismét fantasztikus, tele sztárokkal rajtol majd el a jubileumi verseny.

Összesen bő 200 km vár a mezőnyre, amit 15 kör alatt teljesítenek majd, közben pedig jó néhányszor le kell küzdeniük a meredek emelkedőket. A befutó sem síkon lesz, az utolsó km átlagban 4% meredekségű. Ez nem is a klasszikus sprinterek versenye, sokkal inkább a robbanékony kerekeseké. 

Van Avermaet öt dobogós helyezéssel büszkélkedhet Québec-ben. - Fotó: Twitter/CCC

Éppen ezért a favoritok között a kétszeres bajnok Peter Sagan, a címvédő Michael Matthews és Julian Alaphilippe nevét találjuk. De érdemes lesz odafigyelni Greg Van Avermaet-re is, aki igazi specialistája ennek versenynek. 

A 34 éves belga az elmúlt három esztendőben mindig a második helyen ért át a célvonalon, összesen pedig öt dobogós helyezést számlál Québec-ben. 

GVA magához képest idén gyengébb szezont fut, de ez valahol betudható a csapatváltásnak is, hiszen nyolc év után a BMC-ből a CCC-be igazolt, ahol azért nem ugyanazt a segítséget kapja meg a csapattársaitól. 
 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<


De ez nem azt jelenti, hogy ne érhetne el jó eredményt, ugyanis még ebben a gyengébb 2019-es évében is akadnak dobogós helyezései klasszikusokról. 

"Mindig várom a québec-i és montreali versenyeket, mert ezek megnyerése a fő céljaim közé tartoznak minden szezonban. Jól éreztem magam a múlt heti Bretagne Classic-on, azt hiszem  a lábaim jobbak voltak, mint amit az eredmény mutat." 

Úgy tűnik, hogy az év ezen szakaszában rendre jó formában tudok lenni, és mivel a hamarosan kezdődő világbajnokság extra motivációt ad, így az elmúlt hetekben még keményebben edzettem. Remélem, hogy ez már Kanadában megtérül. 

- nyilatkozta a CCC sztárja.

Mivel elég erős a mezőny, így kiváló szorzót (4.00) kapunk arra, hogy GVA ismét dobogón lesz. Érdemes bizalmat szavazni a belgának, mert nagyon jól ismeri az útvonalat és mindig motivált Kanadában. 

{"headTitle":"Grand Prix Cycliste de Québec 2019","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-13 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Greg Van Avermaet 1-3","odds":"4.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet

 

megosztom