NFL

Újabb nagy meccs elé néz a Carolina 22-ese - +EV-s játékos speckó tipp!

  • LuckyLuck
megosztom

Péntek hajnalban a Carolina Panthers és a Tampa Bay Buccaneers összecsapásával veszi kezdetét a második játékhét.

Mindkét csapat vereséggel indította a szezont, de azért a Carolina jóval meggyőzőbb teljesítményt nyújtott, Vegasban pedig ennek megfelelően 6.5 pontos favoritnak hozták ki a hazaiakat. 

McCaffrey bombaformában kezdte a szezont. - Fotó: NFL

Cam Newton nem játszotta élete meccsét a Rams ellen, Christian McCaffrey viszont ott folytatta, ahol tavaly abbahagyta. A 23 éves runnigback 6.7 yardos átlaggal 128 yardot és 2 TD-t futott, míg elkapásokból további 81 yardot tett hozzá.

Összesen tehát 209 scrimmage yarddal kezdte a szezont, ami elég brutális teljesítmény. 

McCaffrey kulcsszerepet játszhat a Tampa ellen is, hiszen a vendégek front sevenje nem tartozik az elit alakulatok közé. Tavaly futásokból 123.9 yardot átlagoltak ellenük, amivel a Bucs masszívan a liga második felébe tartozott. ú

>>Bet365 regisztráció és bónusz itt<<

Ennek megfelelően a védőfalban és a linebacker sorban is történt erősítés. Utóbbi posztra Devin White érkezett a draftról, aki egy igazi modernkori LB és hosszútávon nagyon értékes embere lehet a Tampának. Ugyanakkor most még fel kell vennie az NFL ritmusát és körülötte egyelőre nincs meg igazán a minőség. 

McCaffrey-ből biztosan készülnek, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy sikerül is majd hatékonyan levédekezniük. Az előző szezonban a 157 yardos első meccse után a visszavágón 161 scrimmage yardot jegyzett a Tampa ellen. 
 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<


A fiatal futó mögött más RB nem kap lehetőséget, általában Newton szokott még cipeléseket vállalni, de mivel egy lábsérülés hátráltatja, így a Rams ellen is csak három próbálkozása volt. Futásoknál tehát egyértelműen McCaffrey az opció és a rövid passzoknál is első számú célpontja Newtonnak. 

A Carolina zsenijére 139.5 yardos line-t kapunk a 'rush és fogadó yardok' piacon, ami nem alacsony, ugyanakkor a Rams elleni produktuma és a tavalyi Tampa elleni meccsei alapján erre is be kell húzni az overt. 

{"headTitle":"Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-13 02:20","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékos rush és fogadó yardjai: Christian McCaffrey 139.5 felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365
megosztom