Kézilabda

Ez lenne a legjobb tipp szerdára?

megosztom

Remek fogadási lehetőséget találtunk az országos egyesnek számító Siófok-Kisvárda női kézilabda NB I-es találkozón.

A siófokiak aligha izzadnak vért szerdán. - Fotó: facebook.com/siofokkchivatalos

Egy mérkőzést rendeznek szerdán a magyar női kézilabda NB I-ben, méghozzá a Siófok-Kisvárda ütközetet. A felek közt óriási a differencia, ennek köszönhetően a bukmékereknél országos egyesnek számít a találkozó, amit jól tükröz, hogy a hazaiak 12,5 gólos favoritnak számítanak.

Azonban ebben a fogadási lehetőségben nem igazán látunk értéket, mivel teljesen jól van belőve a határ, a gólokban viszont lehet keresni való. Az alap határt 54,5-ön szabták meg a bukmékerek, ami erőteljesen a hazaiak góljainak számától függ, hiszen a Siófok line-ja 33,5, a vendégeké viszont csak 20,5. Utóbbi pedig egy olyan fogadási lehetőség, amit nem hagyhatunk parlagon.

Ugyan a felek augusztus elején a Balaton-partján játszottak egy edzőmeccset, és akkor a hazaiak 37-12-re nyerni tudtak, illetve a vendégek több kulcsemberüket is elveszítették a holtszezonban (a hazaiak is átalakultak), mégis bőven van fantázia ebben a tippben.


>> Nézd meg élő tippjeinket! <<


Egyrészt Bakó Botond munkája lassan, de biztosan kezd beérni, hiszen a Szombathely ellen ugyan szenvedős meccsen nyertek a kisvárdaiak, de a Ferencváros otthonában szépen helytálltak (ott 22 gólig jutottak). Másrészt Tamara Radojevics bombaformában van, az első két kanyarban 19 találatot szerzett, harmadrészt pedig felszabadultan léphetnek pályára a vendégek szerdán, hiszen teher nélkül játszhatnak, ami kedvez tippünknek.

Az is borítékolható, hogy a Siófok nem fogja végig komolya venni a találkozót, szombaton a Szombathely ellen például az első félidőt lazsálta el Tor Odvar Moen csapata, így az újonc 21 gólig jutott a Kiss Szilárd Sportcsarnokban. Ezen kívül az elsődleges cél a sérülések elkerülése lesz (Nerea Pena és Hársfalvi Júlia sérült) a siófokiaknál, hiszen ezen találkozót követően jönnek a rangadók, sorrendben a Ferencvárossal és az Érddel csap össze a Siófok.

Összességében egy olyan mérkőzésre számítunk, amit a hazaiak ugyan behúznak, de a vendégeknek bőven lesz lehetőségük arra, hogy elérjenek 21 gólt (gyakorlatilag három percenként kell gólt szerezniük, avagy elég lenne három támadásonként betalálniuk).

{"headTitle":"Siófok - Kisvárda","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-11 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kisvárda góljai 20,5 felett","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet
megosztom