Tenisz

Könnyű pénzt hozhatnak a múlt heti döntősök

  • Cesc18
megosztom

Magabiztos rajtot várunk Marcos Girontól és Tommy Paultól a Cary-ban megrendezésre kerülő Challenger tornán.

A hétvégi David Kupa küzdelmek miatt a héten csak Challenger versenyeket rendeznek az uraknak. Az amerikai Cary-ban egész jó mezőny gyűlt össze, ott vannak a főtáblán a múlt heti New Haven-i döntősök is, azaz Tommy Paul és Marcos Giron. 

Tommy Paul idei második Challenger-döntőjét nyerte New Havenben. - Fotó: ITF

A két amerikai srác pályafutásuk legjobb szezonját élik és ennek megfelelően ennyire előkelő helyen még soha korábban nem álltak a világranglistán. Paul a múlt heti győzelmével beköszönt a top 100-ba (92.), míg Giron a 126. helyre jött előre. 

Cary-ban is a favoritok közé tartoznak és erőnyerőként csak a mai napon kell bemutatkozniuk. A továbbjutás egyiküknek sem nagyon okozhat gondot, hiszen Giron a 484. Ben Pataellel találkozik, Paul ellenfele pedig a 378. Ryan Peniston lesz. 

Patael még Futures-szinten sem meghatározó játékos, a Challenger pedig pláne nagy kihívást jelent számára. Az első körben szerencséje volt, mert még egy nála is hátrébb rangsorolt játékossal került össze, igaz, még ellene is rendesen megszenvedett. Az izraelitől az is meglepő lenne, ha szettet fogna a nála sokkal jobb erőt képviselő Giron ellen.
 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<


Penistonnak valamivel több esélyt adnak a bukik, de természetesen Paul így is masszív favorit. A brit srác egyébként roppant szimpatikus és hatalmas harcos, hiszen kiskorában egy óriási győzelmet már elkönyvelhetett, méghozzá a rák felett. Penistonnak egy nagy álma van, hogy Wimbledonban főtáblás meccset játszhasson. A hivatalos oldalán akár támogatni is lehet, amit az utazásokra, felszerelésre és edzőkre fordít. 

Futures-szinten már egész szép eredményeket hoz, Challengeren viszont még nem jött az áttörés számára. Paul egyelőre túl nagy falat lehet számára, és mivel az amerikai a múlt héten Penistonnál jobb játékosokat is szettveszteség nélkül vert, így itt is az amerikai 2-0-s sikerét preferáljuk. 

{"headTitle":"Challenger, Cary","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-11 17:00","footerTitle":"1.96","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","events":[{"eventTitle":"Ben Patael - Marcos Giron: Giron 2-0","odds":"1.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Ryan Peniston - Tommy Paul: Paul 2-0","odds":"1.51","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
22bet
megosztom