Sportfogadás

Te cashoutoltál volna ebből a 370 millióval kecsegtető szelóból?

megosztom

Újabb vad tippsor került elő a szigetországból, amelynek tulajdonosa hihetetlen érzékkel szállt ki a fogadásból.

A válogatott szünet előtti bajnoki hétvégén egy angol fogadó iskolapéldáját mutatta be annak, hogyan kell kiszállni, azaz cashoutolni egy még zajló fogadásból. Papíralapú játékosok csak álmodnak erről, pedig az online bukik, köztünk partnerirodáink is már régóta kínálják ezt az opciót, lássuk hát, hogy mentette meg a kuka felé haladó tippsorát a játékos.

Szelvényén kereken tíz darab meccset küldött harcba mindössze öt fontért, amelyeken egytől egyig a kimenetelek, plusz a mindkét csapat szerez gólt opció szerepelt.

Az eredő odds 200.000-szeres volt!

 

 

 

 

Gyönyörűen alakult számára a hétvége, hiszen már csak a Villarreal-Real Madrid találkozó volt hátra, kilenc meccs pedig zölden virított. Gyorsan jegyezzük meg, hogy előtte, este hétkor az Atleti 2-0-s hátrányból fordított az Eibar ellen úgy, hogy a győztes találatot Thomas a 90. minutumban verte be.

Az ominózus szelvény.

Visszakanyarodva a királyi gárdához, számukra sem indult valami jól a meccs, mivel Moreno már a 12. percben vezetést szerzett a hazaiaknak. A dolgok kezdtek jóra fordulni, mivel Bale a félidő előtti pillanatokban egálra tolta az eredmény és itt jön a nagy mutatvány.  

A fogadó ugyanis ezen a ponton úgy döntött, hogy cashoutol - az iroda a potenciális 370 millió forintból 74 milliót ajánlott, ő pedig rábólintott.

A meccs végül őt és a megfigyeléseit igazolta, hiszen a sárga tengeralattjáró a második félidőben újra vezetéshez jutott, amit ugyan Bale a 86. percben ismét kiegyenlített, de a meccs 2-2-vel zárult. Cashout nélkül tehát egy lyukas garast nem nyert volna a játékos, bár ha a Blancók fordítanak, akkor a szelvényben hagyott volna majdnem 300 (!) milliót.

'Ha' persze nincs, csak a tények: kivette, jól tette és emeljük előtte kalapunkat.

bet365
megosztom