EURO 2020

Lehet favoritként 5 nap alatt kétszer zakózni a Balkánon?

megosztom

A csehek pár napja nagy meglepetésre kikaptak Koszovóban, de kétszer egymás után aligha lépnek ugyanabba a folyóba.

Kemény meccset játszott múlt hét csütörtökön a cseh válogatott Koszovóban, mert bár a mérkőzés nagyobb részében uralta a játékot, végül 2-1-es vereséget szenvedett Pristinában. Ezzel a zakóval alaposan megnehezítette a saját dolgát, hiszen Koszovó így most lépéselőnybe került velük szemben.

 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

Azért a kijutás szempontjából továbbra is Csehország a favorit, a bet365-nél 1.66-ért lehet pakolni Darida és társainak Eb-részvételét.

Ehhez viszont az kell, hogy most valahol visszahozzanak valamit az elvesztett pontokból. Kedden este az a Montenegró lesz a csehek ellenfele, amely pár napja éppen a magyar válogatottat gyűrte le egy barátságos meccsen és az új szövetségi kapitánnyal a fedélzetén most új impulzusokat kapott.

280408

Montenegró számára tulajdonképpen már elúszott az Eb-szereplés, ennek ellenére nyilván az utolsó pillanatig küzdeni fog. A bukmékerek szerint nem is esélytelen a keddi meccsen, hiszen a csehek sikere 2.00 átlagodds körül mozgolódik, míg a hazaiak sikere pénzünk négyszeresét érhetné.

Mire érdemes fogadni?

Akárhogy nézzük, ez a montenegrói csapat nem egy világverő banda. Marco Rossi erősen tartalékkos csapata ellen sem igazán tudtak az ellenfél fölé nőni, így az akkori magyar válogatottnál erősebb csehek ellen is nagyon precíz támadásbefejezésre lesz szükségük.

A csehek jobb erőkből állnak és bizony a koszovói botlás után már nem engedhetnek meg maguknak újabb pofonokat. A pristinai vereség miatt enyhén bünteti a piac a cseheket, viszont mi azért inkább a vendégek oldalán állunk.

Két olyan csapat meccse lesz ez, ahol elsősorban nem a technika, hanem a küzdőszellem és a harcias felfogás lesz a domináns.

A három lehetséges kimenetelből a montenegrói sikert kivettük a pakliból és egy -0.25-s ázsiai hendikeppel megtámogatott cseh győzelemre voksolnánk.

Ti mit gondoltok, mi a jó tipp erre a meccsre?

 

 

 

 

{"headTitle":"Montenegró - Csehország ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-10 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Csehország -0.25","odds":"1.76","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/pinnacle/go","bookmaker":"7"}]}
[2941999] 2019-09-10 20:45:00 Montenegró - Csehországx;
megosztom