EURO 2020

Ha nem hiszel a kijutásban, korrekt pénzt kereshetsz

megosztom

Meglehetősen jóindulatúak a bukmékerek a magyar válogatott kijutási esélyeit illetően.

Több, mint fájó vereséget szenvedett hétfő este a magyar válogatott, miután Budapesten 2-1-re elvesztette a szlovákok elleni sorsdöntő Eb-selejtezős találkozót. Marco Rossi csapata így lecsúszott a továbbjutó első két helyről, vagyis három fordulóval a selejtező vége előtt nem áll valami fényesen.

280443
  • Innentől kezdve a mieink helyzete nagyon nehéz lesz, hiszen a hátralévő meccseken még pályára lépünk Wales és Horvátország vendégeként is, míg az egyetlen könnyűnek tűnő találkozón idehaza fogadjunk Azerbajdzsánt. Gyorsan tegyük is hozzá, hogy az sem lesz egyszerű 90 perc azok után, hogy az azeriek pontot tudtak rabolni a vb-döntős horvátoktól...
     
  • A szintén 9 pontos Szlovákia sorsolása sokkal barátibb, hiszen északi szomszédaink kétszer játszanak otthon (Azerbajdzsán, Wales), de nekik is van egy horvátországi kiruccanásuk.
     
  • A jelenleg hatpontos Walesnek még négy meccse lesz, fogad még minket és a horvátokat valamint utazik még Azerbajdzsánba és Szlovákiába.
     
  • A most 10 ponttal listavezető horvátok helyzete abból a szempontból érdekes, hogy Modricék már nem játszanak Azerbajdzsánnal vagyis csak ki-ki meccsek várnak rájuk. Szerencséjükre a magyarok és a szlovákok ellen is saját közönség előtt léphetnek pályára, míg Wales ellen nekik is idegenben kell játszani.

 

>>Fogadok a magyar csapat kijutására<<

 

Ezek alapján sajnos ki kell jelentenünk, hogy nem sok esélyük van az Eb-részvételre. Szlovákia lépéselőnybe került velünk szemben és a hátralévő meccsei is könnyebbnek ígérkeznek.

Wales hat pontja kicsit csalóka lehet, mert ha veri Azerbajdzsánt, akkor meccsszámban és pontszámban is beér minket (és a szlovákokat) és ugye még lesz egy cardiffi randevúnk velük.

A bukmékereknél Ryan Giggs csapata a horvátok mellett a második favorit a kijutásra.

 

Bár a hétfő esti vereséget követően Marco Rossi és a játékosok is arról beszéltek, hogy maradt még esély a hazai rendezésű Eb-re, a kontinenstornán való részvételhez óriási bravúrra és egy nagy adag szerencsére is szükség lenne.

A szorzók alapján a horvátok elvittek egy helyet, a másikért pedig három csapat harcol majd. A számok alapján a magyarok a legkisebb eséllyel.

A bet365 szorzói az Eb-szereplésre

bet365

 

megosztom