EURO 2020

Csoda kell a horvátok ellen - ilyen szorzója van

megosztom

Magyarország már a horvát csapat ellen is pontszerző, de inkább győzelmi kényszerben lép pályára. Íme az oddsok.

Fotó: MLSZ Facebook

Bárhogyan is nézzük, bármilyen jó játékkal is, de óriási csalódást keltő eredményt ért el a magyar válogatott hétfő este a Groupama Stadionban, ahol is Szlovákia kis túlzással két helyzetből két gólt szerezve tudott nyerni.

A fiaskón az sem segít, hogy közben a horvátok pontot veszítettek Bakuban, hiszen a továbbjutási esélyeink minimálisra csökkentek. Az esélyekkel bővebben is foglalkozunk majd még, ám most fontos megemlíteni, hogy a válogatott következő mérkőzésére már fogadhatunk is, a mieink október 10-én Splitbe látogatnak, hogy csodát tegyenek a világbajnoki ezüstérmes ellen.

{"headTitle":"Horvátország-Magyarország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-10 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Horvátország","odds":"1.39","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Magyarország","odds":"7.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Egy dolog szinte biztos: ha Magyarország nem szerez pontot sem a horvátok, sem Wales ellen idegenben, akkor még számolgatni is felesleges, de még akár a 4 vagy a 6 pont is kevés lehet, ha rosszul alakulnak a dolgok. Ám mint az látható a szorzókból is, a horvátok ellen nem lesz egyszerű dolga Marco Rossi csapatának, főleg azért, mert Modricék helyzete sem annyira nagyon könnyű azzal, hogy az eddig négy vereséget begyűjtő azeriek ellen idegenben buktak pontot.

A horvátokat bizonyosan fűti majd a visszavágás vágya, mindemellett ha attól félnek, hogy esetleg a két csapat azonos pontszámmal végez, az egymás elleni eredmény okán vagy 0-ra kell verniük a magyar csapatot vagy pedig legalább két góllal.

A     irodánál a -1.5-es hazai győzelem szorzója 2.10, míg a +1.5 1.73.

Napra pontosan egy hónap múlva tehát következik a horvátországi találkozó, ahol nincs mese, győzelemre kell játszaniuk Dzsudzsákéknak. Mindezt viszont Nagy Ádám és Baráth Botond nélkül, egy ilyen fájó vereség után...

[2942208] 2019-10-10 20:45:00 Horvátország - Magyarországx;
megosztom