EURO 2020

Nem változtatunk a jól bevált recepten az angolok meccsén

  • Tomihmv
megosztom

Papíron rangadó, gyakorlatilag csak a különbség a kérdés az Anglia-Koszovó Eb-selejtezőn.

Kane-ék újabb magabiztos győzelmet arathatnak. - Fotó: twitter.com/England

A selejtezősorozat kezdetekor senki sem gondolta volna, hogy az A jelű csoport hatodik fordulójában Anglia és Koszovó mérkőzése rangadó lesz. Pedig így van, hiszen az angolok kilenc ponttal (mindössze három meccset játszva) vezetik az ötöst, ám őket követően a koszovóiak jönnek, méghozzá nyolc egységgel. Amennyiben tehát nyerni tudna Koszovó kedden, úgy őrségváltás történne az élen.

Erre azonban nincs sok esély, hiszen Southgate fiai továbbra sem lassítanak, a csehek és a montenegróiak elleni kiütéses sikert követően Bulgáriát 4-0-ra verték szombaton. Különösen Kane volt elemében, aki mesterhármasig jutott, igaz, két gólt is büntetőből szerzett, de Sterlingre sem lehetett egyébként panasz, aki gólt és gólpasszt jegyzett.

Az angolok tehát habkönnyű sikert arattak, így még olyasmire is volt lehetősége a szövetségi kapitánynak, hogy újoncot avasson, hiszen a Chelsea üdvöskéje, Mount, a szombati ütközeten debütált a felnőtt válogatottban.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

pinnacle

Az angolok mellett a koszovóiak is jól hangoltak a találkozóra, hiszen kisebb meglepetésre, hátrányból, 2-1-re verték Csehországot. Ezzel a miniállam továbbra is veretlen, két győzelem és két döntetlen szerepel a neve mellett, amivel meglepő módon a második, továbbjutó helyen áll.

A vendégeknek ugyan nincs veszítenivalójuk, vagyis felszabadultan léphetnek pályára, de az tény, hogy ilyen erős együttessel nem találkoztak az utóbbi időkben, és az sem a malmukra hajtja a vizet, hogy idegenben kell helytállniuk.

Összességében egyértelműen Anglia a találkozó toronymagas favoritja, és szerintünk ki is jön a felek közti különbség, vagyis Southgate együttese újabb magabiztos győzelmet arathat, amivel karnyújtásnyira kerülhet az Eb-szerepléstől.

{"headTitle":"Anglia - Koszovó","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-10 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Anglia -2,5","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[2941998] 2019-09-10 20:45:00 Anglia - Kosovox;
megosztom