EURO 2020

Ezt várjuk mi - tippek a magyar-szlovák Eb-selejtezőre

megosztom

Nagy esély előtt a magyar válogatott, de vajon ki tudja-e használni? Tippmestereink, szerkesztőink tippeltek a meccsre.

Hatalmas csatára van kilátás hétfő este a Groupama Arénában, ahol Magyarország Szlovákiát fogadja Eb-selejtező keretén belül. A mieink három sikerrel és egy vereséggel a csoport élén állnak, míg a szlovákoknak hat pontjuk van, két győzelem és két zakónak köszönhetően.

A mieink az elmúlt héten egy barátságos meccset játszottak Montenegróban, ahol kikaptak ugyan, de abból az ütközetből nem szabad kiindulni, hiszen igen tartalékosak voltunk. A szlovákok viszont hazai pályán szenvedtek nagyon súlyos vereséget tétmérkőzésen, a horvátoktól kaptak ki ugyanis 4-0-ra.

Eddig még soha nem győztük le Szlovákiát, de ennél jobb és fontosabb alkalmat nem is találhatnánk ehhez. Vajon összejön az áhított diadal, nézd meg tippmestereink, szerkesztőink tippjeit!

Rossiék sorsdöntő meccsre készülnek hétfőn este. - Fotó: twitter.com/MLSZhivatalos

varin

Amint kijöttek az oddsok, a Discord-csatornán ajánlottam, hogy pakoljuk a magyar +0-s hendikepet 1.90-ért. No nem azért, mert annyira biztos vagyok a győzelmünkben, hanem azért, mert biztos volt, hogy az oddsok jelentősen eltolódnak majd a mieink irányába, miután Hamsíkék megsemmisítő vereséget szenvedtek otthon a horvátoktól.

Igazam is lett, most már 2.30-ért lehet tenni a szlovákok ugyanilyen hendis sikerét, ami 4%-os surebetet eredményez, persze a döntetlen kizárásával.

Ami a meccset illeti, jelen sorok írása közben még nincs sehol határ a büntető lapokra, pedig el tudok képzelni egy durva kis háborút a felek között. Az odavágó hét lapja teljesen reális volt, hasonló mennyiséget remélek ma estére is.

Az     már kitett néhány játékosra lehetőséget, nekem pedig a Laziónál futballozó Denis Vavro keltette fel az "érdeklődésemet". Egyrészt Vavro az odavágón is besárgult, másrészt 33 válogatott találkozó alatt már 11 figyelmeztetést kapott. Mindezek szellemében az 5-szörös odds most igencsak értékesnek tűnik.

 

Tipp: Denis Vavro lapot kap @ 5.00   

Tomihmv

Szerintem óriási esély előtt állunk, hiszen ha legyőzzük a szlovákokat, akkor kiejtjük őket az első két helyért folytatott csatából, vagyis a magyar, horvát, walesi trió küzdene tovább a két továbbjutó helyért.

Ugyan márciusban 2-0-ra kikaptunk Szlovákiában, és akkor roppant súlytalanok voltunk, azóta viszont nagyot fordult a világ. Ráadásul a múlt heti szlovák vereségnek köszönhetően számunkra lélektanilag nagyon jókor jön ez a meccs, mindemellett borítékolható a telt ház és a pokoli hangulat, vagyis tényleg szinte a legjobbkor fogadjuk északi szomszédunkat.

Így pedig a mieinkre fogadok, de csak és kizárólag kétesélyben (döntetlen esetén a feltett tétem visszajárna), mivel erre az opcióra is kiváló szorzót kínálnak a bukmékerek.

 

Tipp: Magyarország +0 @ 1.71    

 

gb1

Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy végre elérkezett az év legfontosabb meccse. Milyen távolinak tűnik már a márciusi, Nagyszombaton elszenvedett vereség, amiből főnixként támadt fel Marco Rossi legénysége, saját kezébe véve sorsát.

A sikert szépen megalapoztuk az elmúlt három meccsen bezsebelt kilenc ponttal, de ez mind mit sem ér majd, ha esetleg nem sikerül nyernünk északi szomszédaink ellen. Márpedig a múlt nem túl kecsegtető, hiszen még soha nem sikerült megvernünk Szlovákiát, bár erre eddig csak öt alkalommal volt lehetőségünk.

Az idő hát eljött, hogy megtörjük ezt a rossz szériát, ehhez pedig minden adott és ezt olasz mesterünk is így látja: "Nagyon jó meccset várok, megígérhetem, hogy egy feltüzelt, motivált magyar válogatottat látnak a pályán a szurkolók". Szerintem ha nem is a legszebb módon, de meglesz a három pont, amit azért inkább bebiztosítok a fogadásépítő segítségével.

 

Tipp: 1X + Kevesebb, mint 3,5 gól @ 1.68    

 

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

mr. blonde

Óriási meccs lesz mindkét csapat számára, így óriási küzdelmet is várok a pályán. Szerintem egyik fél sincs topformában, úgyhogy lelkesedéssel kell kompenzálni a hiányosságokat. Nehéz belőni, hogy milyen forgatókönyv valósul majd meg a pályán,de ami egy viszonylag erős tipp nálam az over 4.5 kártya.

A meccset a spanyol Antonio Mateu vezeti, aki jól passzolhat a tipphez, ráadásul a pálya az esős idő miatt csúszós lehet. Mindkét csapat inkább a szervezett és precíz csapatjátékkal szokott operálni, vagyis taktikai faultok lesznek dögivel.

 

Tipp: Lapok száma 4.5 felett @ 1.75    

 


Ti mire fogadnátok a Magyarország-Szlovákia Eb-selejtezőn?

 

[2942207] 2019-09-09 20:45:00 Magyarország - Szlovákiax;
megosztom